1 marts 2019 Whiskysmagning

01-03-2019 20:00

  • Fredag d. 1 marts
  • Fredag d. 4 oktober
  • Smagning kl. 20.00
  • menu fra kl. 17.30

Lars Code er igen i sin vante rolle. Denne gang med whiskyens gyldne dråber, her smages på 8 forskellige.

Husk også her er der quiz, som præmieres med flotte gaver.

Så er det atter ved at være tid til en af de ældste traditioner på Restaurant Kareten, forårets
whiskysmagning. På denne kalenderårets første forårsdag byder vi indenfor i de vanlige hyggelige
omgivelser.
Vi smager som altid 8 forskellige dramme der nok skal få varmen tilbage i de vinterkolde ansigter.
Smagningen starter som altid kl. 20:00 og indeholder som altid både muntert foredrag, quiz og god
stemning. Husk at du kan starte aftenen med en god menu, sammensat i dagens anledning. Kan nydes fra
kl. 17:30.
Denne gang har følgende flasker faldet nåde for vores kritiske øjne.

 Ardmore Cask Strength Vintage 2002 sherry cask 16 år
 Wardhead Glenfidich teaspoon whisky 21 år Single cask
 Benromach Peat smoke vintage 2008
 Islay As wee get itcask strength strength 61,3 %
 Ardbeg An Oa 46 % Islay
 Balblair Distellery label G&M 10 år
 Balblair Private collection vintage 1991
 Balblair Rare Vintage 1985 32 år

Snyd ikke dig selv og/eller en du holder af for denne oplevelse. Vi ses

  • kr. 399,- p.p. min. 2 pers

Aftenen kan startes allerede fra kl. 17.30

  • Letrøget kammuslinger
    med pære og karse samt rugbrødsflager
  • Helstegt oksemørbrad med pommes anná
    og langtidsbaget cherrytomater,
    hertil ristede svampe med
    løg og peberbacon samt sc. demi glace
  • Chokolade fondant med hyldeblomst sorbet
    samt blåbærcreme

kr. 329,- p.p. min. 2 pers

Bestilling af bord sker her:

Tryk på billet- og gavekort linket for køb af billetter