20 sept. Portvin smagning med Karsten Riis

20-09-2019 00:00

  • Fredag d. 20 september
  • Portvin Smagning kl. 20.00
  • menu fra kl. 17.30

Vi har fået lov at låne Karsten Riis og hans uovertrufne viden.
Denne gang med portvinens mørke dråber, her smages på 8 forskellige.
Eftersom det er Karsten´s første gang som foredragsholder på Kareten,
er her lidt info omkring ham 😉

Den første Danmarksmester i vinkendskab og vinsmagning i 1979.
Fagkonsulent for Danmarks Nationalleksikon, Den Store Danske Encyklopædi.
Medlem af de mest betydende vinbroderordener, bl.a.
Confrèrie des Chevaliers du Tastevin, Les Vignerons de Saint Vincent
Jurade de Saint Emilion, Commanderie du Bontemps de Médoc et de Graves,
Les Piliers Chablisiens og Confraria do Vinho do Porto.
Er forfatter til en serie vinb¢ger: ”Praktisk om vin”, ”Bordeaux”, ”Bourgogne”, ”Alsace”
”Rhônedalen”, ”Tyske Vine”, ”Italiens Vine”, ”Australien”, ”Vine fra Amerika”, ”Portvin” og
”Sydfrankrig”
Har gennem de seneste 30 år afholdt flere tusinde foredrag og vinkurser for vinklubber
og foreninger overalt i Danmark
Underviser på Den Danske Vinskole i København.
Vinkommentator i TV-køkkenet i 1980’erne og flere lokal-TV’er.
Arrangør og guide på vinrejser til Frankrig, Tyskland, Portugal, Spanien, Italien, Californien,
Chile, Argentina, Sydafrika og Australien.
Konsulent for Shandong Turistministerium i Kina.

Husk også her er der quiz, som præmieres med flotte gaver.

Se hele det mirakuløse program her:

Andrésen 10 Years, White Port

Mackenzie 10 Years, Tawny Port

Palmer 20 Years,Tawny Port

Palmer 2004, Colheita Port

Maynard’s 1990, Colheita Port

Mackenzie 2011, LBV
Late Bottled Vintage Port

Andrésen 2000, Vintage Port

Maynard’s 2016 Organic, Vintage Port

 

  • kr. 350,- p.p. v/ min. 2 pers.

Aftenen kan startes allerede fra kl. 17.30

  • Terinne af kalveskank
    m/ rodfrugtcrudité samt mild dijoncreme
  • Krondyrfilet
    m/ smørristede kartofler tilsat nødder,
    sauté af sæsonens rodfrugter samt vildtfløde sc.
  • Marzarinkage med nougat
    og solbærsorbet samt chokoladeæg

 

kr. 329,- p.p. min. 2 pers

Bestilling af bord sker her:
info@kareten.dk