Bourbon smagning, på Kareten, Amager

2017-09-01 17:30:00

  • Fredag d. 1 september
  • Smagning kl. 20.00
  • menu fra kl. 17.30

Lars Code er igen i sin vante rolle. Denne gang med Bourbon, her smages på 8 forskellige.

Husk også her er der quiz, som præmieres med flotte gaver.

  • Så er Kareten igen klar med nye smagninger efter en lille sommerdvale.
    Vi åbner ballet med en ny dreng i klasse, Amerikansk whiskey.
    Lige som det er tilfældet inden for såvel øl, som vin, således også whiskey.
    Amerikanerne træder den helt store klinge, når de går i gang.
    Nu er whiskey ingenlunde noget nyt i U.S.A. Den Amerikanske whiskey tager
    sin begyndelse sammen med de første indvandrere fra Europa, så vi taler flere hundrede år.
    I manges øjne så er whiskey lig med Bourbon i U.S.A, der laves rigtig meget Whiskey opkaldt efter den lille
    by i Kentuckey, rigtig meget godt endda,. Men Amerikansk whiskey er meget mere end det.
    Køb dig en billet til 1. september og glæd dig til:
    Fantastisk god Bourbon, single malt whiskey fra Oregon, Whiskey ved fadstyrke,
    enkeltfads whiskey og Ryewhiskey.
    Hele det mageløse program kan du se her;

     Old pepper Bourbon
     Dry fly Washington Bourbon
     McCarthys single malt Oregon
     Makers mark Cask Strenght
     Makers 46
     Koval whiskey rye Chicago
     Koval Økologisk Boubon
     Bakers Bourbon

    kr. 350,- p.p. min. 2 pers

Aftenen kan startes allerede fra kl. 17.30

  • her har kokken udfoldet sig kunstnerisk med en 3 retters menu
  • Argentinske kæmperejer på krydderurtesalat hertil spicy mango – papaya salsa
  • Steak af oksefilet m/ whisky sauce og grov frites samt dagens grøntsager
  • Trifli m/ friske bær og vaniljecremekr. 329,- p.p. min. 2 pers

Bestilling af bord sker her:

Tryk på billet- og gavekort linket for køb af billetter