Aftenkort

Forret

1. Hvidløgsstegte kæmperrejer med urter julliene i cremet hvidvinsky 99,-
2. Koldrøget laks med purløgscreme samt grønne asparges 99,-
3. “Skagen toast”
rejer i dildcreme på smørristet brød serveres med salat Napolitana
99,-
4. Tarteletter med asparges og hønsekødsfyld 99,-
5. Dagens forret:  Moules marinières 99,-

Hovedret

6. Dagens havfriske pust:
Laksekottelet
med hummersauce og ristimbale
samt dagens grønsager
259,-
7. Hel smørstegt rødspætte med hvide kartofler og brunet smør samt grønne asparges 259,-
8. Dagens staldtip:
Tournedos af oksemørbrad
med smørristede nye kartofler samt
rødvinsglace og dagens grønsager
259,-
9. Kong Arthur 400 gr.
steak af oksefilet med sauce bearnaise og fritter, ingen grønsager…. måske lidt pynt ?
359,-
10. Peberbøf, 250 gr.
skåret af oksefilet, serveres med flødekartofler og pebersauce samt dagens grøntsager
259,-
11. Planke steak
serv. med hjemmelavet kartoffelmos og kryddersmør, hertil sauce bearnaise og løgringe
259,-
12. Kalvesteg stegt som vildt
serveres med smørristede kartofler og waldorffsalat samt vildtflødesauce og tyttebær min 2 pers.
239,-
13. Wienerschnitzel
med skysauce og pom. sauté, ærter og “dreng”
259,-
14. Karetgryde
Kalvekød i flødepaprikasauce,
bacon, cocktailpølser og champignon serv. med pommes frites eller mos
179,-
15. Kalvelever med flødesauce, bløde løg og champignon og hvide kartofler 179,-
20. Bøf Stroganoff
Oksekød i flødepaprikasauce, hertil serveres hjemmelavet kartoffelmos
199,-
33. Hakkebøf med bløde løg og spejlæg samt skysovs og hvide kartofler 179,-
Dagens ret – tirsdag – torsdag samt søndag 159,-
25. Hyggemenu
bestil menuen online og få 10 % rabat
3 retters menu se venligst fanebladet “menuer”
Vælg mellem:
1 gl. hvidvin og ½ fl. rødvin
3 fadøl inkl.
Kaffe eller Irish Coffee
v/ min. 2 pers.
549,-
  • Det havfriske pust i august:
  • Laksekottelet
    med hummersauce og ristimbale
    samt dagens grønsager
  • Staldtippet i august:
  • Tournedos af oksemørbrad
    med smørristede nye kartofler samt
    rødvinsglace og dagens grønsager

259,-

 

259,-

 

Dessert

16. Vaniljeis med jordbærcoulis, chokoladesauce og frugt 69,-
17. “Sticky toffee pudding” med lun karamel sc. og is 99,-
18. Gammeldaws æblekage med flødeskum 79,-
19. Pandekager med frugt og vaniljeis 89,-
21. Appelsinfromage med flødeskum 79,-
22. Oste tallerken med 3 slags ost og garniture 99,-
32. Dagens dessert:
Hjemmelavet koldskål
med rabarberkompot og vaniljeis
89,-

Menuer

Koncert menuen

Kan kun bestilles nedenstående tider I har bordet ml. kl.:
17.00 – 19.15 17.15 – 19.30 17.30 – 19.45

Røget laks med purløgscreme og
grønne asparges.

250 gr. Steak af oksefilet med sc. Bearnaise,
grøntsager samt onvstegte kartofler.

inkl. 2 genstande

Kr. 349,-
v/ min. 2 pers.


Mormors kolonihave hus

Tarteletter med hønsekøds fyld

Kalvesteg
stegt som vildt med smørristede kartofler,
tyttebær og waldorffsalat samt vildtflødesovs

Appelsinfromage med flødeskum

kr. 329,-
ved min. 2 pers.


Hyggemenuen

3 retters menu

Vælg mellem:
1 gl. hvidvin og ½ fl. rødvin
eller 3 fadøl

Kaffe eller Irish Coffee

549,- pr. pers.
min. 2 pers.


51. Menu 1:v/ min. 8 pers.

  • Koldrøget laks med purløgscreme og grønne asparges
  • Peberbøf, 250 gr. skåret af oksefilet, serveres med flødekartofler og pebersauce samt dagens grøntsager
  • Hjemmelavet pandekager med is og frisk frugt
389,-
52. Menu 2:v/min. 8 pers.

  • “Skagen toast” rejer i dildcreme på ristet brød serveres med salat Napolitana
  •  Planke steak 250 gr. amerikansk oksefilet serv. med hjemmelavet kartoffelmos og kryddersmør hertil sauce bearnaise og fritterede løgringe
  • “Sticky toffee pudding” med lun karamel sc. og vanilje is
389,-
53. Menu 3:v/min. 8 pers.

  • Tarteletter med asparges og hønsekødsfyld
  • Kalvesteg stegt som vildt waldorffsalat, tyttebær og dampede grønsager, hertil serveres smørristede kartofler samt vildtflødesauce
  • Gammeldaws æblekage med ribsgelé og flødeskum
389,-

menuen

Staldtippet

Det havfriske pust

Dessert eller ost

  • eller
  • Ostetallerken

kr. 389,-

August menuen

  • Moules marinières

Staldtippet

  • Tournedos af oksemørbrad
    med smørristede nye kartofler samt
    rødvinsglace og dagens grønsager

Det havfriske pust

  • Laksekottelet
    med hummersauce og ristimbale
    samt dagens grønsager

Dessert eller ost

  • Hjemmelavet koldskål
    med rabarberkompot og vaniljeis
  • eller
  • Ostetallerken

kr. 389,-

 

 

Polterabend

Din helt egen smagning med menu

4 forskellige øl
4 forskellige whisky eller rom
Anretning med lidt lækkert fra køkkenet
Pris pr. pers. kr. 499,-
Min. 10 pers.

__________________________________

Pakke 1

“Skagen Toast”
Rejer i dildcreme med friske krydderurter

250 gr. steak af oksefilet
dagens kartofler og grønsager, samt sauce Bearnaise

Vanilleis med chokoladesauce

3 fadøl
Kaffe eller irish coffee
499,- p.p. v/ min. 10 p.

__________________________________

Pakke 2

Karetgryde
med pommes frites

2 store fadøl
259,- p.p. v/ min. 10 p.

__________________________________

Pakke 3

Stegt flæsk
med persillesovs

2 store fadøl
259,- p.p. v/ min. 10 p.

__________________________________

Pakke 4

Bøf Stroganoff
med  kartoffelmos

2 store fadøl
259,- p.p. v/ min. 10 p.

Dagens ret / Ta med hjem

Dagens ret 159,- kr.
Ta med hjem 95,- kr.

Hver Søndag

Stegt flæsk og persillesovs ad libitum

Tirsdag – onsdag og torsdag
se nedenstående

UGE 27-28-29-30
FERIELUKKET
31-02/8
Stegt flæsk med persillesovs
07-09/8
Bagt laks med sc. hollandaise
  14-16/8
Gl. daws oksesteg med gemüse
 21-23/8
Boller i karry med ris og chutney
28-30/8
Bixemad med spejlæg
04-06/9
Paneret flæsk med persillesovs
11-13/9
Svinemørbrad med surt og skysov
18-20/9
Stegt flæsk med persillesovs
25-27/9
Bagt laks med sc. hollandaise
02-04/10
Gl. daws oksesteg med gemüse
 09-11/10
Boller i karry med ris og chutney
16-18/10
Bixemad med spejlæg
23-25/10
Paneret flæsk med persillesovs
30-01/11
Svinemørbrad med surt og skysov
6-8-/11
Stegt flæsk med persillesovs
13-15/11
Bagt laks med sc. hollandaise
20-22/11
Gl. daws oksesteg med gemüse
27-29/11
Boller i karry med ris og chutney
4-6/12
Bixemad med spejlæg
11-13/12
Paneret flæsk med persillesovs
 18-20/12
Svinemørbrad med surt og skysov
25-30/12
FERIELUKKET
Husk
Lillejuleaften – Juleaften og Nytår

Ølmenu

Ølmenu 1

Koldrøget laks med purløgscreme og grønne asparges

Bøf Stroganoff
med hjemmelavet kartoffelmos

Hjemmelavede pandekager med is og frisk frugt

Hertil serveres

3 forskellige fadøl
Affligem – blond, Belgien
Innis & Gunn – ale, Skotland
Brewdog – Jet Black Heart – stout, Skotland

kr. 448,- p.p. v/ min. 2 pers.
Kun ved forudbestilling
senest 2 dage før.

Ølmenu 2

Tarteletter med asparges og hønsekødsfyld

Kalvesteg stegt som vildt, hertil kartofler og waldorffsalat
samt vildtflødesauce og tyttebær

Gammeldaws æblekage med ribsgelé og flødeskum

Hertil serveres

3 forskellige fadøl
New castle – brown ale, England
Odense 1859 – mørk lager, Danmark
Jopen Mooie nel – IPA, Holland

kr. 448,- p.p. v/ min. 2 pers.
Kun ved forudbestilling
senest 2 dage før.

Ølmenu 3

“Skagen toast”
Rejer i dildcreme serveret på smørristet toast

Planke steak serv. med hjemmelavet kartoffelmos
hertil sauce bearnaise og friterede løgringe

“Sticky toffee pudding”
med lun karamel sc. og vaniljeis

Hertil serveres

3 forskellige fadøl
Edellweiss – lys hvede, Østrig
Corsendonk Pater – bruin, Belgien
Gæstehanen ?

kr. 448,- p.p. v/ min. 2 pers.
Kun ved forudbestilling
senest 2 dage før.

Royal brew
Økologisk pilsner
4,8 % vol.
40 cl. 45,-
Dansk
 Royal brew
classic 4,6 % vol.
40 cl. 45,-
Dansk classic
 Affligem
blond 6,7 % vol.
33 cl. 55,-
Belgisk ale
   Odense 1859
5,2% vol. 50 cl.
55,- Dansk mørk
lager, let sødlig
   Edelweiss, hefe
5,3 % vol.
50 cl.55,-
Østrigsk lys hvedeøl
   Corsendonk, pater
6,5 % vol.
33 cl. 55,-
Belgisk munkeøl,
brown ale
 Brewdog, Jet black heart
4,7 % vol.
50 cl. 60,-
Skotsk stout
   Newcastle brown ale
4,7 % vol.
50 cl. 55,-
Engelsk brown ale
   Jopen mooie nel
6,5 % vol.
50 cl. 60,-
Hollandsk IPA
   Innis & Gunn Original
6,6 % vol.
50 cl. 60,-
Skotsk ale, fyldig og cremet,
malt og vanilje