Menukort

Aftenkort / Forret

1. Hvidløgsstegte kæmperejer
med urter jullienne i fløde sc.
99,-
2. Roulade af koldrøget laks
m/ purløgscreme af friskost
99,-
3. Klassisk rejecocktail
m/ håndpillede rejer, hjemmerørt
Thousand island. serveres m/ plukket salat
109,-
4. Tarteletter med asparges og hønsekødsfyld 99,-
104. 4 stk. tarteletter / dele-udgaven 129,-
5. Dagens forret
se venligst tavlen
                         99,-

Hovedret

6. Det Havfriske pust:
Skindstegt multe
på sauté af palmekål og
kartofler samt hvidløgsfumé
259,-
7. Hel smørstegt rødspætte,
med brunet smør, grillet citron,
nye kartofler samt grønne aparges
259,-
20. Plankelaks
Bagt laks med hjemmelavet kartoffelmos
sc. Hollandaise, grønne asparges og grillet citron
259,-
8. Staldtippet:
Lammekrone
m/ urterasp og fennikelsalat, timianglace
og pommes Røsti
269,-
9. Spareribs
m/ grove frites og coleslaw
199,-
11. Planke steak
serv. med hjemmelavet kartoffelmos,
hertil sauce bearnaise og løgringe
269,-
12. Kalvesteg stegt som vildt
serv. med smørristede kartofler
og waldorffsalat, vildtflødesovs og tyttebær
min. 2 pers.
249,-
13. Wienerschnitzel
med skysauce og pom. sauté, ærter og “dreng”
269,-
113. 2/2 wienerschnitzel:  / Dele-udgaven 2 x 149,-
14. Karetgryde
Kalvekød i flødepaprikasauce,
bacon, cocktailpølser og champignon
serv. med pommes frites eller mos
179,-
114. Karetgryden:  / Dele-udgaven / 2 pers. 2 x 109,-
15. Kalvelever med champignon ala creme,
bacon og tyttebær samt hvide kartofler
179,-
Dagens ret
Tirs.- ons.- tors.- og søndag
Stegt flæsk ad libitum
med persilllesovs og kartofler
159,-
25.

“Mormors kolonihavehus”

Tarteletter m/ hønsekødsfyld

Kalvesteg stegt som vildt
serveres med smørristede kartofler og waldorffsalat
samt vildtflødesauce og tyttebær

Rødgrød m/ vaniljeis og fløde
v/ min. 2 pers.

359,-
  • Det havfriske pust i Juli og august:
  • Laksekotelet
    med hvidvinsauce
    og nye kartofler samt dagens grøntsager
  • Staldtippet i Juli og august:
  • Oksemørbrad
    med nye kartofler,
    sommerens grøntsager samt rødvinsglace

259,-

 

269,-

Dessert

16. Vaniljeis med jordbærcoulis,
chokoladesauce og frugt
69,-
17. Koldskål m/
Friske jordbær, rabarberkompot,
vaniljeis samt kammerjunker
99,-
21. Rødgrød m/ vaniljeis og fløde 89,-
22. Ostetallerken med 3 slags ost og garniture 99,-
32. Dagens dessert
Chokoladetrøffel
m/ citrusgelé og lys chokolademoussé
99,-

Menuer

.



Polterabend

Din helt egen smagning med menu

4 forskellige øl
4 forskellige whisky eller rom
Anretning med lidt lækkert fra køkkenet
Pris pr. pers. kr. 499,-
Min. 10 pers.

Pakke 1

Velkomst øl

“Skagen Toast”
Rejer i dildcreme med friske krydderurter

250 gr. steak af oksefilet dagens kartofler og grønsager, samt sauce Bearnaise

Vaniljeis med lun chokoladesauce.

3 fadøl

Kaffe eller irish coffee
499,- p.p. v/ min. 10 p.

 

Pakke 2

Karetgryde
med pommes frites og kartoffelmos
2 store fadøl
259,- p.p. v/ min. 10 p.

 

Pakke 3

Stegt flæsk ad libitum
med persillesovs, hvide kartofler og
hjemmesyltede rødbeder samt sennep
2 store fadøl
259,- p.p. v/ min. 10 p.

 

Pakke 4

“Vikingeben”
Marineret spoleben med grov mos
samt sovs af egen sky
2 store fadøl
259,- p.p. v/ min. 10 p.

Take away

302. Roulade af koldrøget laks m/ purløgs creme kr. 89,-
303. Klassisk rejecocktail m/ th. island dressing  kr. 89,-
304. 3 tarteletter m/ hønsekødsfyld kr. 80,-
750. tirs., ons., tors. – og søndag
Stegt flæsk m/ persillesovs og kartofler
kr. 125,-
314. Karetgryden m/ ris, mos eller fritter kr. 149,-
313. Wienerschnitzel m/ brasede kartofler, ærter og skysovs kr. 199,-
333. Engelsk bøf. 250,- gr. m/ hvide kartofler, bløde løg og skysovs kr. 199,-
312. Kalvesteg stegt som vildt, serv. med smørristede kartofler
og waldorffsalat, vildtflødesovs og tyttebær
kr. 199,-
320. Bagt laks med hjemmelavet kartoffelmos
sc. Hollandaise, grønne asparges og grillet citron
kr. 199,-
311. Plankesteak, 250 gr. skåret af oksefilet
hertil hjemmelavet kartoffelmos, sc. bearnaise og fritterede løgringe
kr. 199,-