Menukort

Aftenkort / Forret

1.Hvidløgsstegte kæmperejer
med urter jullienne i fløde sc.
99,-
2.Carpaccio af okse,
friskhøvlet parmesan og jomfruolivenolie
99,-
3.Klassisk rejecocktail
m/ håndpillede rejer, hjemmerørt
Thousand island. serveres m/ plukket salat
109,-
4.3 stk. tarteletter
med asparges og hønsekødsfyld
99,-
104.4 stk. tarteletter / dele-udgaven129,-
5.Dagens forret: juli – august
Koldrøget laks
med mild peberrodscreme 0g maltjord
samt ærteskud
                                                                      99,-

Hovedret

 

6.Det Havfriske pust: juli – august
Stegte kammuslinger
på bund af pasta Tagliatelle i cremet fløde sc.
m/ friske krydderurter
259,-
7.Hel smørstegt rødspætte
med brunet smør, grillet citron,
nye kartofler samt grønne asparges
259,-
20.Plankelaks
Bagt laks med hjemmelavet kartoffelmos
sc. Hollandaise, grønne asparges og grillet citron
259,-
8.Staldtippet: juli – august
Oksemørbrad
med nye kartofler,
sommerens grøntsager samt rødvins glace
269,-
9.Spareribs serv.
m/ coleslaw og grovfrites
199,-
11.Planke steak, 250 gr.
serv. med hjemmelavet kartoffelmos,
hertil sauce bearnaise og løgringe
269,-
12.Kalvesteg stegt som vildt
serv. med smørristede kartofler
og waldorffsalat, vildtflødesovs og tyttebær
min. 2 pers.
249,-
13.Wienerschnitzel
med skysauce og pommes sauté, ærter og “dreng”
269,-
113.2/2 wienerschnitzel:
/ Dele-udgaven
2 x 149,-
14.Karetgryde
Kalvekød i flødepaprikasauce,
bacon, cocktailpølser og champignon
serv. med pommes frites eller mos
179,-
114.Karetgryden:
/ Dele-udgaven / 2 pers.
2 x 109,-
15.Kalvelever, 
med champignon a la creme, bløde løg,
bacon og tyttebær samt hvide kartofler
179,-
34.Engelsk bøf, 250 gr.
med hvide kartofler, skysovs,
samt surt og bløde løg
249,-
Dagens ret
Tirs.- ons.- tors.- og søndag
Stegt flæsk ad libitum
med persilllesovs og kartofler
179,-
36.“Mormors kolonihavehus”

  • Tarteletter m/ hønsekødsfyld
  • Kalvesteg stegt som vildt
    serveres med smørristede kartofler og waldorffsalat
    samt vildtflødesauce og tyttebær
  • Rødgrød m/ vaniljeis og fløde
    min. 2 pers.
359,-
Det havfriske pust i september:
259,-
Staldtippet i september:
269,-

Dessert

16.Vaniljeis
m/ jordbærcoulis, chokolade sauce og frugt
69,-
17.Koldskål
m/ Friske jordbær, rabarberkompot og
vaniljeis samt kammerjunker
99,-
18.Gammeldaws æblekage
m/ flødeskum og ribsgelé
89,-
21.Rødgrød
m/ vaniljeis og fløde
89,-
22.Ostetallerken
m/ 3 slags ost og garniture
99,-
32.Dagens dessert: juli – august
Friske jordbær
m/ is og fløde
99,-

Menuer

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

Polterabend

Din helt egen smagning med menu

4 forskellige øl
4 forskellige whisky, rom eller gin
samt lidt lækkert fra køkkenet
Pris pr. pers. kr. 499,-
Min. 4 pers.

Rom                                                  Whisky                                             Gin

 

Pakke 1

Klassisk rejecocktail
m/ håndpillede rejer, hjemmerørt
thousand island. serveres m/ plukket salat

250 gr. steak af oksefilet
dagens kartofler og grønsager, samt sauce Bearnaise

Vaniljeis med lun chokoladesauce.

3 fadøl

Kaffe eller irish coffee
499,- p.p. v/ min. 10 p.

 

Pakke 2

Karetgryde
med pommes frites og kartoffelmos
2 store fadøl
259,- p.p. v/ min. 10 p.

 

Pakke 3

Stegt flæsk
med persillesovs, hvide kartofler
og rødbeder samt sennep
2 store fadøl
259,- p.p. v/ min. 10 p.

 

Pakke 4

Wienerschnitzel
med skysovs og brasede kartofler,
ærter og “dreng”
2 store fadøl
329,- p.p. v/ min. 10 p.

 

Øl Menu

 

 

 

 

 

 

Take away
Tirsdag – søndag
kl. 17-20

 

302.Røget laks
m/ purløgscreme
kr. 89,-
303.Klassisk rejecocktail
m/ håndpillede rejer, hjemmerørt
Thousand island. serveres m/ plukket salat
kr. 89,-
304.3 stk. tarteletter
med asparges og hønsekødsfyld
kr. 80,-
 
750.Stegt flæsk / 5-6 skiver
m/ persillesovs og kartofler
kr. 125,-
761.Ekstra portion stegt flæsk / 5-6 skiver
kun i forbindelse med køb af # 750
kr. 78,-
762.Ekstra portion sovs og kartoflerkr. 38,-
314.Karetgryde
Kalvekød i flødepaprikasauce,
bacon, cocktailpølser og champignon
serv. med pommes frites eller mos
kr. 149,-
313.Wienerschnitzel
m/ brasede kartofler, ærter og skysovs
kr. 199,-
333.Engelsk bøf 250,- gr. skåret af oksefilet
m/ hvide kartofler, bløde løg og skysovs
kr. 199,-
312.Kalvesteg stegt som vildt
serv. med smørristede kartofler
og waldorffsalat, vildtflødesovs og tyttebær
Min. 2 pers.
kr. 199,-
320.Plankelaks
Bagt laks med hjemmelavet kartoffelmos
sc. Hollandaise, grønne asparges og grillet citron
kr. 199,-
311.Plankesteak 250 gr. skåret af oksefilet
hertil hjemmelavet kartoffelmos, sc. bearnaise og fritterede løgringe
kr. 199,-
 
318.Gammel daws æblekage
m/ flødeskum og æblegelé
79,-

Selskabsmenu

Forret:
Koldrøget laks
med mild peberrodscreme
og maltjord samt ærteskud

eller

“Skagen toast”
med rejer i dildcreme på ristet brød,
med salat Napolitana

Hovedret:
Tournedos af oksemørbrad
m/ ovnbagte nye kartofler, stegte grøntsager og rødvinsglace

Dessert:
Gataux Marcell m/ friske bær

eller

Bær trifli m/ vaniljecreme

kr. 369,- p.p. v/ min. 8 pers.