Menukort

Hvis I er ml. 8 – 12 pers. tryk da her:
https://kareten.dk/menukort/flere-end-8/

Ved flere end 12 personer begrænses alacarte-menuen til 3 forretter,  3 hovedretter samt 3 desserter
Retterne skal dog forudbestilles min. 2 dage før arr.

Ved min. 20 pers. kan I også vælge fra selskabskortet, her skal alle vælge det samme.
https://kareten.dk/selskaber/selskabsmenu/#selskabshovedret

Forret / Starter

1.Hvidløgsstegte kæmperejer
med urter julienne i fløde sc.
serv. med hvidløgs- og parmesanbrød
Garlic roasted shrimps 
with sliced vegetables in a creamy whitewine sauce
139,-
Euro: 17,-
2.Carpaccio af okse,
friskhøvlet parmesan og jomfruolivenolie
Carpaccio of beef 
serv. with parmasan cheese and oliveoil
119,-
Euro: 17,-
3.Klassisk rejecocktail
m/ håndpillede rejer, hjemmerørt
Thousand Island. serveres m/ plukket salat
Shrimpcocktail, handpeeled,
serv. with thousand island dressing
139,-
Euro: 19,-
4.3 stk. tarteletter
med asparges og hønsekødsfyld

Danish “tarteletter
puffpastry patty shells with an asparagus 
and   chicken stew filling
119,-
Euro 17,-
104.4 stk. tarteletter / dele-udgaven
If you like to share: 4 tartelets
139,-
Euro 19,-
5.Dagens forret:
Friske asparges
med håndpillede rejer og sc. hollandaise
Starter of today:
Please ask your waiter
          119,-
Euro. 17,-

Hovedret / Maincourse

 

6.Det Havfriske pust:
Havtaske
med risotto og friske asparges
Fish dish of today:
Please ask Your waiter
289,-
Euro: 40,-
7.Hel smørstegt rødspætte
med brunet smør, grillet citron,
nye kartofler samt grønne asparges
Butterfried plaice, acc. by asparagus, lemon and
served with melted butter and boiled potatoes
289,-
Euro: 40,-
20.Plankelaks
Bagt laks med hjemmelavet kartoffelmos
sc. Hollandaise, grønne asparges og grillet citron
Grilled salmon, served on a wooden plate
acc. by pommes Duchessse, asparagus, lemon
and sc. Hollandaise
289,-
Euro: 40,-
44.“KONG ARTHUR”
400 gr. Ribeye steak
hertil hj. lavet sc. Bearnaise og grov fritter
ingen grøntsager, måske lidt pynt
“King Arthur” 
400 gr. Ribeye steak, served with sc. bearnaise
and french fries… NO vegetables, perharbs some garnish 😉
399,-
Euro: 56,-
8.Staldtippet:
Lammecuvette
med forårsgrønt, tinmiansky samt urtekartofler
Today`s main course – meat 
Please ask Your waiter
299,-
Euro: 41,-
9.“Colorado Steak”
Langtidsstegt culotte af okse
serv. med parmesanfritter, sc. Bearnaise og dgs. grønt
min. 2 pers.
“Colorado steak” 
Beef steak, and fries with Parmesan cheese,
and sc. bearnaise, acc. by vegetables…
min. 2 person
299,-
Euro: 41,-
10.Zwibelrostbraten, 250 gr.
Skåret af oksefilet, serveres med brasede kartofler
esdragoncreme samt masser af fritterede løg
Zwibelrostbraten, 250 gr. 
served with butterfried potatoes,
 and lots of fried onions
299,-
Euro: 41,-
11.Planke steak, 250 gr.
serv. med hjemmelavet kartoffelmos,
hertil sauce bearnaise og løgringe
Sirloin steak, 250 gr. served on a wooden plate 
with pommes Duchesse,
sc. bearnaise and fried onion rings
299,-
Euro: 41,-
12.Kalvesteg stegt som vildt
serv. med smørristede kartofler
og waldorffsalat, vildtflødesovs og tyttebær
min. 2 pers.
Potroast of veal
served with butterfried potatoes and
waldorffsalad, creamsauce and cowberries
min. 2 person
279,-
Euro: 39,-
13.Wienerschnitzel
med skysauce og pommes sauté, ærter og “dreng”
Wienerschnitzel
served with gravy and butterfried potatoes, 
peas, horseradish , capers and anchovies
289,-
Euro: 40,-
113.2/2 wienerschnitzel:
/ Dele-udgaven
Hvis man ikke er nær så sulten 😉
If you like to share
2 x 159,-
Euro: 2 x 22,-
14.Karetgryde
Kalvekød i flødepaprikasauce,
bacon, cocktailpølser og champignon
serv. med pommes frites, mos eller ris
Karetgryde” stew in a pot
Veal in a creamy paprika sauce, 
onions, bacon and sausages 
choose from fries, rice or mashed potatoes
229,-
Euro: 30,-
114.Karetgryden:
/ Dele-udgaven / 2 pers.
Hvis man ikke er nær så sulten 😉
If you like to share
2 x 149,-
Euro: 2 x 20,-
15.Kalvelever,
med champignon a la creme, bløde løg,
bacon og tyttebær samt hvide kartofler
Fried liver of veal served with creamsauce, 
bacon, mushrooms and potatoes 
199,-
Euro: 28,-
35.Braiseret oksekæber
m/ rødløgskompot, knuste kartofler med friske krydderurter
samt æblesky
Braised beef jowls,
Compote of red onions, potatoes with herbes,
acc. by gravy
289,-
Euro: 40,-
Dagens ret
Tirs. ons. og torsdag
Stegt flæsk m/ persillesovs, kartofler, sennep og rødbeder

Fried pork belly  / National Danish maincourse                 
serv. with parsley sc. and potatoes                             
Tuesday – wednesday and thursday
249,-
Euro: 34,-
36.“Mormors kolonihavehus”

  • Tarteletter m/ hønsekødsfyld
  • Kalvesteg stegt som vildt
    serveres med smørristede kartofler og waldorffsalat
    samt vildtflødesauce og tyttebær
  • Rødgrød m/ vaniljeis og fløde
    min. 2 pers.

  • “Grandmother’s”
  • Danish “tarteletter”
  • Potroast of veal,
    served with butterfried potatoes
    and waldorffsalad, creamsauce
    and cowberries
  • Red porridge
    serv. with vanilla icecream and cream
429,-
Euro: 61,-

Dessert

16.Vaniljeis
m/ jordbærcoulis, chokolade sauce og frugt
Vanilla ice cream served with strawberry coulis,
chocolate sauce.
79,-
Euro:11,-
17.Sticky toffee pudding
med lun karamel sauce og vaniljeis
Sticky toffee pudding
serv. with caramel sc. and vanilla icecream 

109,-
Euro: 15,-

18.Gammeldaws æblekage
m/ flødeskum og ribsgelé
Apple trifli serv. with whipped cream
Traditionel Danish dessert
99,-
Euro: 14,-
19.Pandekager
med chokolade sc. og vaniljeis
Pancakes serv. with vanillaicecream
Traditionel Danish dessert 
109,-
Euro: 15,-
21.Rødgrød
m/ vaniljeis og fløde

Red porridge, serv. with vanilla icecream, and cream.                        Traditionel Danish desert
99,-
Euro: 14,-
22.Ostetallerken
m/ 3 slags ost og garniture
Selection of cheese
served with pickled walnuts and apricots
119,-
Euro: 17,-
33.Tavle dessert:
Pannacotta m/ appelsin gelé
og brændt hvid chokolade
Today`s dessert 
Please ask Your waiter
119,-
Euro: 16,-

Menuer

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Polterabend

Din helt egen smagning med menu

4 forskellige øl
4 forskellige whisky, rom eller gin
samt lidt lækkert fra køkkenet
Pris pr. pers. kr. 559,-
Min. 4 pers.

 

Pakke 1

Klassisk rejecocktail
m/ håndpillede rejer, hjemmerørt
thousand island. serveres m/ plukket salat

250 gr. steak af oksefilet
dagens kartofler og grønsager, samt sauce Bearnaise

Vaniljeis med lun chokoladesauce.

3 fadøl

Kaffe eller irish coffee
579,- p.p. v/ min. 10 p.

 

Pakke 2

Karetgryde
med pommes frites og kartoffelmos
2 store fadøl
299,- p.p. v/ min. 10 p.

 

Pakke 3

Stegt flæsk
med persillesovs, hvide kartofler
og rødbeder samt sennep
2 store fadøl
299,- p.p. v/ min. 10 p.

 

Pakke 4

Wienerschnitzel
med skysovs og brasede kartofler,
ærter og “dreng”
2 store fadøl
369,- p.p. v/ min. 10 p.

 

Øl Menu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TAKE AWAY
Tirsdag – lørdag kl. 17-21
Kun afhentning
ikke fredag og lørdag i december

302.Carpaccio af okse
Friskhøvlet parmesan, og jomfruolivenolie
kr. 99,-
303.Klassisk rejecocktail
m/ håndpillede rejer, hjemmerørt
Thousand island. serveres m/ plukket salat
kr. 99,-
304.3 stk. tarteletter
med asparges og hønsekødsfyld
kr. 90,-
 
750.Stegt flæsk / 5-6 skiver / kun tirs,- ons. og torsdag
m/ persillesovs og kartofler
kr. 145,-
761.Ekstra portion stegt flæsk / 5-6 skiver
kun i forbindelse med køb af # 750
kr. 78,-
762.Ekstra portion sovs og kartoflerkr. 38,-
314.Karetgryde
Kalvekød i flødepaprikasauce,
bacon, cocktailpølser og champignon
serv. med pommes frites eller mos
kr. 159,-
313.Wienerschnitzel
m/ brasede kartofler, ærter og skysovs
kr. 209,-
312.Kalvesteg stegt som vildt
serv. med smørristede kartofler
og waldorffsalat, vildtflødesovs og tyttebær
Min. 2 pers.
kr. 209,-
320.Plankelaks
Bagt laks med hjemmelavet kartoffelmos
sc. Hollandaise, grønne asparges og grillet citron
kr. 209,-
311.Plankesteak 250 gr. skåret af oksefilet
hertil hjemmelavet kartoffelmos, sc. bearnaise og fritterede løgringe
kr. 209,-
 Risalamande
m/ kirsebær sc. / kun i december
79,-
318.Gammel daws æblekage
m/ flødeskum og æblegelé
79,-

Selskabsmenu

Forret:
Koldrøget laks
med mild peberrodscreme
og maltjord samt ærteskud

eller

“Skagen toast”
med rejer i dildcreme på ristet brød,
med salat Napolitana

Hovedret:
Tournedos af oksemørbrad
m/ ovnbagte nye kartofler, stegte grøntsager og rødvinsglace

Dessert:
Gataux Marcell m/ friske bær

eller

Bær trifli m/ vaniljecreme

kr. 389,- p.p. v/ min. 20 pers.