Menukort

Frokost
kl. 12 – 15     v/ min. 10 pers.

3 stk. højtbelagt smørrebrød / uspc. 159,-
2 stk. højtbelagt smørrebrød / uspc. 109,-

Platten

  • 3 slags sild
  • Fiskefilet med remoulade
  • Røget laks med røræg
  • Hakkebøf med bløde løg og spejlæg
  • Tartelet med hønsekødsfyld
  • Appelsinfromage med flødeskum
219,-

“Mormors kolonihavehus”

  • Tarteletter
    med asparges og hønsekødsfyld
  • Kalvesteg stegt som vildt
    med smørristede kartofler, tyttebær
    og waldorffsalat samt vildtflødesovs
  • Appelsinfromage
329,-
5
  • Pandekager m/ is og frugt
  • Vaniljeis m/ chokolade sc.
  • Gl. daws æblekage m/ flødeskum
  • Appelsinfromage
89,-
69,-
79,-
79,-

Julefrokost:

fredag – søndag / 22 nov. – 22 dec.
kl. 12 – 15
Det store traditionelle julebord
min. 2 pers.

199,-

Aftenkort / Forret

1. Hvidløgsstegte kæmperrejer med urter julliene i cremet hvidvinsky 99,-
2. Koldrøget laks med purløgscreme samt grønne asparges 99,-
3. “Skagen toast”
rejer i dildcreme på smørristet brød serveres med salat Napolitana
99,-
4. Tarteletter med asparges og hønsekødsfyld 99,-
5. Dagens forret:
spicy tomatsuppe m/
torsk og kammusling
99,-

Hovedret

6. Dagens havfriske pust:
Indbagt torsk m/
capers sc. og grillet rødbeder
samt hvide kartofler
259,-
7. Hel smørstegt rødspætte
med hvide kartofler og brunet smør samt grønne asparges
259,-
8. Dagens staldtip:
Braiseret skank m/
brunet kål og grov frites
samt senneps sc.
259,-
9. Kong Arthur 400 gr.
steak af oksefilet med sauce bearnaise og fritter,
ingen grønsager…. måske lidt pynt ?
359,-
10. Peberbøf, 250 gr.
skåret af oksefilet,
serveres med flødekartofler og pebersauce samt dagens grøntsager
259,-
11. Planke steak
serv. med hjemmelavet kartoffelmos og kryddersmør,
hertil sauce bearnaise og løgringe
259,-
12. Kalvesteg stegt som vildt
serveres med smørristede kartofler og waldorffsalat
samt vildtflødesauce og tyttebær min 2 pers.
239,-
13. Wienerschnitzel
med skysauce og pom. sauté, ærter og “dreng”
259,-
14. Karetgryde
Kalvekød i flødepaprikasauce,
bacon, cocktailpølser og champignon
serv. med pommes frites eller mos
179,-
15. Kalvelever med flødesauce,
bløde løg og champignon og hvide kartofler
179,-
20. Bøf Stroganoff
Oksekød i flødepaprikasauce,
hertil serveres hjemmelavet kartoffelmos
199,-
33. Hakkebøf med bløde løg
og spejlæg samt skysovs og hvide kartofler
179,-
Dagens ret – tirsdag – torsdag samt søndag 159,-
25. Hyggemenu
bestil menuen online og få 10 % rabat
3 retters menu se venligst fanebladet “menuer”
Vælg mellem:
1 gl. hvidvin og ½ fl. rødvin
3 fadøl inkl.
Kaffe eller Irish Coffee
v/ min. 2 pers.
549,-
  • Det havfriske pust i februar:
  • Skindstegt rødfisk m/
    tomatcreme og
    spinat pasta samt
    dagens grønsager
  • Staldtippet i Februar:
  • Unghanebryst m/
    ærter Francaise
    samt grov mos
    og kørvelcreme

259,-

 

259,-

 

Dessert

16. Vaniljeis med jordbærcoulis, chokoladesauce og frugt 69,-
17. “Sticky toffee pudding” med lun karamel sc. og is 99,-
18. Gammeldaws æblekage med flødeskum 79,-
19. Pandekager med frugt og vaniljeis 89,-
21. Appelsinfromage med flødeskum 79,-
22. Oste tallerken med 3 slags ost og garniture 99,-
32. Dagens dessert:
Chokolade fondant m/
is og knust hvid chokolade
89,-

Menuer


.


 

 

 


 

 

Polterabend

Din helt egen smagning med menu

 

4 forskellige øl
4 forskellige whisky eller rom
Anretning med lidt lækkert fra køkkenet
Pris pr. pers. kr. 499,-
Min. 10 pers.

__________________________________

Pakke 1

“Skagen Toast”
Rejer i dildcreme med friske krydderurter

250 gr. steak af oksefilet
dagens kartofler og grønsager, samt sauce Bearnaise

Vanilleis med chokoladesauce

3 fadøl
Kaffe eller irish coffee
499,- p.p. v/ min. 10 p.

__________________________________

Pakke 2

Karetgryde
med pommes frites

2 store fadøl
259,- p.p. v/ min. 10 p.

__________________________________

Pakke 3

Stegt flæsk
med persillesovs

2 store fadøl
259,- p.p. v/ min. 10 p.

__________________________________

Pakke 4

Bøf Stroganoff
med  kartoffelmos

2 store fadøl
259,- p.p. v/ min. 10 p.

Dagens ret / Ta med hjem

Dagens ret 159,- kr.
Ta med hjem 95,- kr.

Hver Søndag

Stegt flæsk og persillesovs ad libitum

Tirsdag – onsdag og torsdag
se nedenstående

8-10 jan.
Gl. daws oksesteg m/ gemüse
sovs og kartofler
15-17 jan.
Kotelet m/ kartofler og
champignon ala creme
22-24 jan.
Ovnbagt laks m/ kartofler og
sc. Hollandaise
29-31 jan.
Bixemad m/ spejlæg
5-7 febr.
Engelsk bøf m/ bløde løg
sovs og kartofler
12-14 febr.
Kylling i karry m/ ris
19-21 febr.
Smørstegt skrubbe m/
kartofler og persille sovs
26-28 febr.
Bankekød m/ mos
5-7 mar.
Gl. daws oksesteg m/ gemüse
sovs og kartofler
12-14 mar.
Kotelet m/ kartofler og
champignon ala creme
19-21 mar.
Ovnbagt laks m/ kartofler og
sc. Hollandaise
26-28 mar.
Bixemad m/ spejlæg
2-4 apr.
Engelsk bøf m/ bløde løg
sovs og kartofler
9-11 apr.
Kylling i karry m/ ris
23-25 apr.
Smørstegt skrubbe m/
kartofler og persille sovs
30/4 – 02 maj
Bankekød m/ mos
7-9 maj
Gl. daws oksesteg m/ gemüse
sovs og kartofler
14-16 maj
Kotelet m/ kartofler og
champignon ala creme
21-23 maj
Ovnbagt laks m/ kartofler og
sc. Hollandaise
28-30 maj
Bixemad m/ spejlæg
4-6 juni
Engelsk bøf m/ bløde løg
sovs og kartofler
11-13 juni
Kylling i karry m/ ris
18-20 juni
Smørstegt skrubbe m/
kartofler og persille sovs
25-27 juni
Bankekød m/ mos

Ølmenu

 

Jacobsen Yakima
Dansk let IPA 6,5 % vol.
Jacobsen brown
Dansk brown ale 6,0 % vol.
Tuborg julebryg 5,6 % vol.
Dansk guld øl
Tuborg Classic 4,6 % vol.
Dansk gylden mørk pilsner
Tuborg grøn 4,6 % vol.
Dansk pilsner
Jacobsen, vinter bryg 7,5 % vol.
Dansk jule øl
Corsendonk, pater 6,5 % vol.
Belgisk munkeøl, brown ale
Brooklyn East IPA 6,9 % vol.
Amerikansk India pale ale
Kronenbourg 1664, blanc 5,0 % vol.
Fransk hvedeøls type
Grimbergen, blond 6,7 % vol.
Belgisk ale
Jopen, Meesterstuk 10,5 % vol.
imp. stout
Holland
Jacobsen, Dansk sæsonøl
Hvert kvartal kommer der en ny