Menukort

Aftenkort / Forret

1. Hvidløgsstegte kæmperejer
med urter jullienne i fløde sc.
99,-
2. Carpaccio af okse
friskhøvlet parmesan og jomfruolivenolie
99,-
3. Klassisk rejecocktail
m/ håndpillede rejer, hjemmerørt
Thousand island. serveres m/ plukket salat
109,-
4. Tarteletter med asparges og hønsekødsfyld 99,-
104. 4 stk. tarteletter / dele-udgaven 129,-
5. Dagens forret
Kartoffel – porresuppe m/ bacon krymmel
                                                                      99,-

Hovedret

 

6. Det Havfriske pust:
Urtebagt torsk
m/ sennepscreme,
hvide kartofler og glacerede rødbeder
259,-
7. Hel smørstegt rødspætte
med brunet smør, grillet citron,
nye kartofler samt grønne aparges
259,-
20. Plankelaks
Bagt laks med hjemmelavet kartoffelmos
sc. Hollandaise, grønne asparges og grillet citron
259,-
8. Staldtippet:
Krondyrfilet
m/ portvinglace, stegte kartofler samt rodfrugtsauté
269,-
9. Kong Arthur, 400 gr.
Steak af oksefilet, serveres med
sauce bearnaise og fritter.
Ingen grønsager, måske lidt pynt 😉
199,-
10. Peberbøf, 250 gr.
Skåret af oksefilet, serveres med smørvendte
kartofler, pebersauce samt dagens grøntsager
269,-
11. Planke steak, 250 gr.
serv. med hjemmelavet kartoffelmos,
hertil sauce bearnaise og løgringe
269,-
12. Kalvesteg stegt som vildt
serv. med smørristede kartofler
og waldorffsalat, vildtflødesovs og tyttebær
min. 2 pers.
249,-
13. Wienerschnitzel
med skysauce og pom. sauté, ærter og “dreng”
269,-
113. 2/2 wienerschnitzel:
/ Dele-udgaven
2 x 149,-
14. Karetgryde
Kalvekød i flødepaprikasauce,
bacon, cocktailpølser og champignon
serv. med pommes frites eller mos
179,-
114. Karetgryden:
/ Dele-udgaven / 2 pers.
2 x 109,-
15. Kalvelever
med champignon ala creme,
bacon og tyttebær samt hvide kartofler
179,-
33. Engelsk bøf, 250 gr.
med hvide kartofler, skysovs, samt surt og bløde løg
249,-
Dagens ret
Tirs.- ons.- tors.- og søndag
Stegt flæsk ad libitum
med persilllesovs og kartofler
159,-
36. “Mormors kolonihavehus”

  • Tarteletter m/ hønsekødsfyld
  • Kalvesteg stegt som vildt
    serveres med smørristede kartofler og waldorffsalat
    samt vildtflødesauce og tyttebær
  • Rødgrød m/ vaniljeis og fløde

v/ min. 2 pers.

359,-
6. Det havfriske pust i okt:
Urtebagt torsk
m/ sennepscreme,
hvide kartofler og glacerede rødbeder

259,-

8. Staldtippet i okt:
Krondyrfilet
m/ portvinglace, stegte kartofler samt rodfrugtsauté

269,-

 

Dessert

16. Vaniljeis med jordbærcoulis,
chokoladesauce og frugt
69,-
17. “Sticky toffee pudding”
med lun karamel sc. og vaniljeis
99,-
18. Gammeldaws æblekage med flødeskum 89,-
21. Rødgrød m/ vaniljeis og fløde 89,-
22. Ostetallerken med 3 slags ost og garniture 99,-
32. Dagens dessert:
Chokoladefondant m/ vaniljeis
99,-

Menuer

 

.

 

 

Polterabend

Din helt egen smagning med menu

4 forskellige øl
4 forskellige whisky, rom eller gin
samt lidt lækkert fra køkkenet
Pris pr. pers. kr. 499,-
Min. 4 pers.

Rom                                                  Whisky                                             Gin

 

Pakke 1

Klassisk rejecocktail
m/ håndpillede rejer, hjemmerørt
thousand island. serveres m/ plukket salat

250 gr. steak af oksefilet
dagens kartofler og grønsager, samt sauce Bearnaise

Vaniljeis med lun chokoladesauce.

3 fadøl

Kaffe eller irish coffee
499,- p.p. v/ min. 10 p.

 

Pakke 2

Karetgryde
med pommes frites og kartoffelmos
2 store fadøl
259,- p.p. v/ min. 10 p.

 

Pakke 3

Stegt flæsk
med persillesovs, hvide kartofler
og rødbeder samt sennep
2 store fadøl
259,- p.p. v/ min. 10 p.

 

Pakke 4

Wienerschnitzel
med skysovs og brasede kartofler,
ærter og “dreng”
2 store fadøl
329,- p.p. v/ min. 10 p.

 

Øl Menu

 

 

 

 

 

Take away
kl. 17-21

302. Roulade af koldrøget laks m/ purløgscreme kr. 89,-
303. Klassisk rejecocktail m/ th. Island dressing  kr. 89,-
304. 3 tarteletter m/ hønsekøds fyld kr. 80,-
tirs., ons., tors.- og søndag
Stegt flæsk m/ persillesovs og kartofler
kr. 125,-
314. Karetgryden m/ ris, mos eller fritter kr. 149,-
313. Wienerschnitzel m/ brasede kartofler, ærter og skysovs kr. 199,-
333. Engelsk bøf. 250,- gr. m/ hvide kartofler, bløde løg og skysovs kr. 199,-
312. Kalvesteg stegt som vildt, serv. med smørristede kartofler
og waldorffsalat, vildtflødesovs og tyttebær
kr. 199,-
320. Bagt laks med hjemmelavet kartoffelmos
sc. Hollandaise, grønne asparges og grillet citron
kr. 199,-
311. Plankesteak, 250 gr. skåret af oksefilet
hertil hjemmelavet kartoffelmos, sc. bearnaise og friterede løgringe
kr. 199,-