Menukort

Kære gæst.
Grundet den nuværende situation med forhøjede omkostninger,
vil vi fra den 1. juli 2022, midlertidigt pålægge fakturaen med 5 %
ved alle køb i forbindelse med mad.
indtil omkostningerne forhåbentlig bliver mere normale.

Aftenkort / Forret

1.Hvidløgsstegte kæmperejer
med urter julienne i fløde sc.
119,-
2.Carpaccio af okse,
friskhøvlet parmesan og jomfruolivenolie
119,-
3.Klassisk rejecocktail
m/ håndpillede rejer, hjemmerørt
Thousand Island. serveres m/ plukket salat
139,-
4.3 stk. tarteletter
med asparges og hønsekødsfyld
119,-
104.4 stk. tarteletter / dele-udgaven139,-
5.Dagens forret:
Kartoffel-porre suppe
med trøffelperler
          119,-

Hovedret

 

6.Det Havfriske pust:
Kammuslinger
på bund af pasta Tagliatelle
samt urter julienne og safran sauce.
279,-
7.Hel smørstegt rødspætte
med brunet smør, grillet citron,
nye kartofler samt grønne asparges
279,-
20.Plankelaks
Bagt laks med hjemmelavet kartoffelmos
sc. Hollandaise, grønne asparges og grillet citron
279,-
44.“KONG ARTHUR”
400 gr. Ribeye steak
hertil hj. lavet sc. Bearnaise og grov fritter
ingen grøntsager, måske lidt pynt
389,-
8.Staldtippet:
Kalvefilet
m/ rodfrugter og svampe sc.
samt smørristede kartofler.
279,-
9.Pasta Tagliatelle
m/ spidser af oksemørbrad flamberet i cognac
serv. m/ svampecreme, tilsmagt med sennep
269,-
10.Peberbøf, 250 gr.
Skåret af oksefilet, serveres med smørvendte kartofler
pebersauce samt dagens grøntsager
279,-
11.Planke steak, 250 gr.
serv. med hjemmelavet kartoffelmos,
hertil sauce bearnaise og løgringe
279,-
12.Kalvesteg stegt som vildt
serv. med smørristede kartofler
og waldorffsalat, vildtflødesovs og tyttebær
min. 2 pers.
279,-
13.Wienerschnitzel
med skysauce og pommes sauté, ærter og “dreng”
279,-
113.2/2 wienerschnitzel:
/ Dele-udgaven
Hvis man ikke er nær så sulten 😉
2 x 159,-
14.Karetgryde
Kalvekød i flødepaprikasauce,
bacon, cocktailpølser og champignon
serv. med pommes frites eller mos
199,-
114.Karetgryden:
/ Dele-udgaven / 2 pers.
Hvis man ikke er nær så sulten 😉
2 x 119,-
15.Kalvelever,
med champignon a la creme, bløde løg,
bacon og tyttebær samt hvide kartofler
199,-
35.Klassisk bøf Stroganoff
spidser af oksemørbrad
i flødepaprika sc. serv. m/ kartoffelmos
259,-
Dagens ret
Tirs. ons. og torsdag
Stegt flæsk m/ persilllesovs
kartofler, sennep og rødbeder
189,-
36.“Mormors kolonihavehus”

  • Tarteletter m/ hønsekødsfyld
  • Kalvesteg stegt som vildt
    serveres med smørristede kartofler og waldorffsalat
    samt vildtflødesauce og tyttebær
  • Rødgrød m/ vaniljeis og fløde
    min. 2 pers.
389,-

Dessert

16.Vaniljeis
m/ jordbærcoulis, chokolade sauce og frugt
79,-
17.Sticky toffee pudding
med lun karamel sauce og vaniljeis
109,-
18.Gammeldaws æblekage
m/ flødeskum og ribsgelé
99,-
19. Pandekager
med bærkompot og vaniljeis
109,-
21.Rødgrød
m/ vaniljeis og fløde
99,-
22.Ostetallerken
m/ 3 slags ost og garniture
119,-
32.Creme Brûleé
serveres med mangosorbet
109,-

Menuer

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

Polterabend

Din helt egen smagning med menu

4 forskellige øl
4 forskellige whisky, rom eller gin
samt lidt lækkert fra køkkenet
Pris pr. pers. kr. 559,-
Min. 4 pers.

                         Rom                                                  Whisky                                             Gin

 

Pakke 1

Klassisk rejecocktail
m/ håndpillede rejer, hjemmerørt
thousand island. serveres m/ plukket salat

250 gr. steak af oksefilet
dagens kartofler og grønsager, samt sauce Bearnaise

Vaniljeis med lun chokoladesauce.

3 fadøl

Kaffe eller irish coffee
559,- p.p. v/ min. 10 p.

 

Pakke 2

Karetgryde
med pommes frites og kartoffelmos
2 store fadøl
279,- p.p. v/ min. 10 p.

 

Pakke 3

Stegt flæsk
med persillesovs, hvide kartofler
og rødbeder samt sennep
2 store fadøl
279,- p.p. v/ min. 10 p.

 

Pakke 4

Wienerschnitzel
med skysovs og brasede kartofler,
ærter og “dreng”
2 store fadøl
349,- p.p. v/ min. 10 p.

 

Øl Menu

 

 

 

 

 

 

 

Kære gæst.
Grundet den nuværende situation med forhøjede omkostninger,
vil vi fra den 1. juli 2022, midlertidigt pålægge fakturaen med 5 %
ved alle køb i forbindelse med mad.

indtil omkostningerne forhåbentlig bliver mere normale.

TAKE AWAY
Tirsdag – lørdag kl. 17-21
Kun afhentning
ikke fredag og lørdag i december

302.Carpaccio af okse
Friskhøvlet parmesan, og jomfruolivenolie
kr. 99,-
303.Klassisk rejecocktail
m/ håndpillede rejer, hjemmerørt
Thousand island. serveres m/ plukket salat
kr. 99,-
304.3 stk. tarteletter
med asparges og hønsekødsfyld
kr. 90,-
 
750.Stegt flæsk / 5-6 skiver / kun tirs,- ons. og torsdag
m/ persillesovs og kartofler
kr. 135,-
761.Ekstra portion stegt flæsk / 5-6 skiver
kun i forbindelse med køb af # 750
kr. 78,-
762.Ekstra portion sovs og kartoflerkr. 38,-
314.Karetgryde
Kalvekød i flødepaprikasauce,
bacon, cocktailpølser og champignon
serv. med pommes frites eller mos
kr. 159,-
313.Wienerschnitzel
m/ brasede kartofler, ærter og skysovs
kr. 209,-
335.Klassisk bøf Stroganoff
spidser af oksemørbrad
i flødepaprika sc. serv. m/ kartoffelmos
kr. 209,-
312.Kalvesteg stegt som vildt
serv. med smørristede kartofler
og waldorffsalat, vildtflødesovs og tyttebær
Min. 2 pers.
kr. 209,-
320.Plankelaks
Bagt laks med hjemmelavet kartoffelmos
sc. Hollandaise, grønne asparges og grillet citron
kr. 209,-
311.Plankesteak 250 gr. skåret af oksefilet
hertil hjemmelavet kartoffelmos, sc. bearnaise og fritterede løgringe
kr. 209,-
 Risalamande
m/ kirsebær sc. / kun i december
79,-
318.Gammel daws æblekage
m/ flødeskum og æblegelé
79,-

Selskabsmenu

Forret:
Koldrøget laks
med mild peberrodscreme
og maltjord samt ærteskud

eller

“Skagen toast”
med rejer i dildcreme på ristet brød,
med salat Napolitana

Hovedret:
Tournedos af oksemørbrad
m/ ovnbagte nye kartofler, stegte grøntsager og rødvinsglace

Dessert:
Gataux Marcell m/ friske bær

eller

Bær trifli m/ vaniljecreme

kr. 389,- p.p. v/ min. 20 pers.