Menukort

Kære Gæster,
Restaurant Kareten lukker for servering fra den 14. marts og frem til den 13. april
Dog har vi stadig Take away fra torsdag d. 19 marts – 8 april kl. 17-20
Vi opdaterer løbende.
Pas godt på jer selv og hinanden!

TAKE AWAY: Tirsdag – søndag kl. 17-20

Stegt flæsk m/ persillesovs og kartofler
kr. 125,-

Braiseret svinebryst m/ peberrods sc. og kartofler
kr. 125,-

Karetgryden m/ pommes frites
kr. 149,-

Wienerschnitzel m/ brasede kartofler, ærter og sky sc.
kr. 199,-

Aftenkort / Forret

1. Hvidløgsstegte kæmperrejer
med urter julliene i cremet hvidvinsky
99,-
2. Roulade af koldrøget laks
m/ purløgscreme af friskost
99,-
3. Klassisk rejecocktail
m/ håndpillede rejer, hjemmerørt
thousand island. serveres m/ plukket salat
109,-
4. Tarteletter med asparges og hønsekødsfyld 99,-
104. 4 stk. tarteletter / dele-udgaven 129,-
5. Dagens forret:
Letrøget kammuslinger
med pære og karse samt rugbrødsflager
99,-

Hovedret

6. Dagens havfriske pust i april:

  • Smørbagt torsk
    med sauté af chalotteløg og rosenkål, dildkartofler
    samt rødbedecreme
259,-
7. Hel smørstegt rødspætte
med hvide kartofler og brunet smør samt grønne asparges
259,-
8. Dagens staldtip i april:

  • Braiseret svinebryst
    m/ honning- og æblemjød,
    grillet fennikel samt rodfrugtmos og sky
259,-
20. Planke laks
Bagt laks med hjemmelavet kartoffelmos
sc. Hollandaise og grønne asparges og grillet citron
259,-
9.  Kong Arthur, 400 gr.
steak af oksefilet, serveres med
sauce bearnaise og fritter
ingen grønsager, måske lidt pynt 😉
359,-
10. Peberbøf, 250 gr.
skåret af oksefilet, serveres med smørvendte kartofler
og pebersauce samt dagens grøntsager
259,-
11. Planke steak
serv. med hjemmelavet kartoffelmos,
hertil sauce bearnaise og løgringe
259,-
12. Kalvesteg stegt som vildt
serveres med smørristede kartofler og waldorffsalat
samt vildtflødesauce og tyttebær min 2 pers.
249,-
13. Wienerschnitzel
med skysauce og pom. sauté, ærter og “dreng”
259,-
113. 2/2 wienerschnitzel:  / Dele-udgaven 298,-
14. Karetgryde
Kalvekød i flødepaprikasauce,
bacon, cocktailpølser og champignon
serv. med pommes frites eller mos
179,-
114. Karetgryden:  / Dele-udgaven / 2 pers. 218,-
15 Kalvelever med champignon ala creme,
bacon og tyttebær samt hvide kartofler
179,-
33. Hakkebøf, 250 gr.
med hvide kartofler, skysovs,
spejlæg samt surt og bløde løg
179,-
Dagens ret
Tirs.- ons.- tors.- og søndag
Stegt flæsk med persillesovs og kartofler, ad libitum
159,-
Dagens ret – tirsdag – torsdag, klik for oversigt 159,-
25. Hyggemenu
bestil menuen online og få 10 % rabat
3 retters menu se venligst fanebladet “menuer”
Vælg mellem:
1 gl. hvidvin og ½ fl. rødvin
3 fadøl inkl.
Kaffe eller Irish Coffee
v/ min. 2 pers.
549,-
  • Det havfriske pust i maj:
  • Skindstegt multe
    på sauté af palmekål og
    kartofler samt hvidløgsfumé
  • Staldtippet i maj:
  • Lammekrone
    m/ urterasp og fennikelsalat, timianglace
    og pommes Røsti

259,-

 

259,-

Dessert

16. Vaniljeis med jordbærcoulis,
chokoladesauce og frugt
69,-
17. “Sticky toffee pudding”
med lun karamel sc. og vanilje is
99,-
18. Gammeldaws æblekage med flødeskum 89,-
19. Pandekager med frugt og vaniljeis 89,-
21. Rødgrød m/ vaniljeis og fløde 89,-
22. Oste tallerken med 3 slags ost og garniture 99,-
32. Dagens dessert:
Chokoladefondant med hyldeblomstsorbet
samt blåbærcreme
99,-

Menuer

.