Menukort

Take away
kl. 17-20

Kære gæster, Så er vi der igen !!
Vi har take away ml. kl. 17.00 og 20.00
På alle flaske øl og vin gives 20 % rabat

Vi leverer ml. 17.00 og 19.00
på tlf. 32 54 95 50 eller info@kareten.dk

Levering i 2300 Sundby kr. 45,-
Levering i 2770 Kastrup/ Tårnby kr. 55,-

Mad som skal leveres, skal bestilles senest kl. 16.00
Maden vil blive leveret ved hoveddøren / gade niveau.

 

302.Røget laks
m/ purløgscreme
kr. 89,-
303.Klassisk rejecocktail
m/ th. island dressing 
kr. 89,-
304.3 tarteletter
m/ hønsekødsfyld
kr. 80,-
 
750.Stegt flæsk
m/ persillesovs og kartofler
kr. 125,-
314.Karetgryden
m/ ris, mos eller fritter
kr. 149,-
313.Wienerschnitzel
m/ brasede kartofler, ærter og skysovs
kr. 199,-
333.Engelsk bøf 250,- gr. skåret af oksefilet
m/ hvide kartofler, bløde løg og skysovs
kr. 199,-
312.Kalvesteg stegt som vildt
serv. med smørristede kartofler
og waldorffsalat, vildtflødesovs og tyttebær
Min. 2 pers.
kr. 199,-
334.Gl. daws oksesteg
m/ glacerede perleløg, skysovs og hvide kartofler
kr. 149,-
311.Plankesteak 250 gr. skåret af oksefilet
hertil hjemmelavet kartoffelmos, sc. bearnaise og fritterede løgringe
kr. 199,-

Nedenstående er for tiden ikke aktuelt.

Aftenkort / Forret

1.Hvidløgsstegte kæmperejer
med urter jullienne i fløde sc.
99,-
2.Carpaccio af okse
friskhøvlet parmesan og jomfruolivenolie
99,-
3.Klassisk rejecocktail
m/ håndpillede rejer, hjemmerørt
Thousand island. serveres m/ plukket salat
109,-
4.3 stk. tarteletter med asparges og hønsekødsfyld99,-
104.4 stk. tarteletter / dele-udgaven129,-
5.Dagens forret: Maj – juni
Dampede asparges
m/ friskpillede rejer og sc. Mousseline
                                                                      99,-

Hovedret

 

6.Det Havfriske pust: Maj – juni
Skindstegt Rødfisk
m/ salsa verde, kål
og smørvendte nye kartofler
259,-
7.Hel smørstegt rødspætte
med brunet smør, grillet citron,
nye kartofler samt grønne asparges
259,-
20.Plankelaks
Bagt laks med hjemmelavet kartoffelmos
sc. Hollandaise, grønne asparges og grillet citron
259,-
8.Staldtippet: Maj – juni
Krydderurtepaneret lammekrone
m/ nye kartofler, hertil
sc. af egen sky og sæsonens grøntsager
269,-
9.Kong Arthur, 400 gr.
Steak af oksefilet, serveres med
sauce bearnaise og fritter.
Ingen grønsager, måske lidt pynt 😉
359,-
10.Peberbøf, 250 gr.
Skåret af oksefilet, serveres med smørvendte
kartofler, pebersauce samt dagens grøntsager
269,-
11.Planke steak, 250 gr.
serv. med hjemmelavet kartoffelmos,
hertil sauce bearnaise og løgringe
269,-
12.Kalvesteg stegt som vildt
serv. med smørristede kartofler
og waldorffsalat, vildtflødesovs og tyttebær
min. 2 pers.
249,-
13.Wienerschnitzel
med skysauce og pommes sauté, ærter og “dreng”
269,-
113.2/2 wienerschnitzel:
/ Dele-udgaven
2 x 149,-
14.Karetgryde
Kalvekød i flødepaprikasauce,
bacon, cocktailpølser og champignon
serv. med pommes frites eller mos
179,-
114.Karetgryden:
/ Dele-udgaven / 2 pers.
2 x 109,-
15.Kalvelever
med champignon a la creme,
bacon og tyttebær samt hvide kartofler
179,-
33.Engelsk bøf, 250 gr.
med hvide kartofler, skysovs, samt surt og bløde løg
249,-
Dagens ret
Tirs.- ons.- tors.- og søndag
Stegt flæsk ad libitum
med persilllesovs og kartofler
179,-
36.“Mormors kolonihavehus”

  • Tarteletter m/ hønsekødsfyld
  • Kalvesteg stegt som vildt
    serveres med smørristede kartofler og waldorffsalat
    samt vildtflødesauce og tyttebær
  • Rødgrød m/ vaniljeis og fløde

v/ min. 2 pers.

359,-
6.Det havfriske pust i juli – august:
Stegte kammuslinger
på bund af pasta Tagliatelle i cremet fløde sc.
m/ friske krydderurter

259,-

8.Staldtippet i juli – august:
Oksemørbrad
med nye kartofler,
sommerens grøntsager samt rødvinsglace

269,-

 

Dessert

16.Vaniljeis med jordbærcoulis,
chokoladesauce og frugt
69,-
17.Koldskål m/
Friske jordbær, rabarberkompot og
vaniljeis samt kammerjunker
99,-
18.Gammeldaws æblekage med flødeskum og ribsgelé89,-
21.Rødgrød m/ vaniljeis og fløde89,-
22.Ostetallerken med 3 slags ost og garniture99,-
32.Dagens dessert: Maj – juni
Creme Brûlée
m/ friske bær
99,-

Menuer

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Polterabend

Din helt egen smagning med menu

4 forskellige øl
4 forskellige whisky, rom eller gin
samt lidt lækkert fra køkkenet
Pris pr. pers. kr. 499,-
Min. 4 pers.

Rom                                                  Whisky                                             Gin

 

Pakke 1

Klassisk rejecocktail
m/ håndpillede rejer, hjemmerørt
thousand island. serveres m/ plukket salat

250 gr. steak af oksefilet
dagens kartofler og grønsager, samt sauce Bearnaise

Vaniljeis med lun chokoladesauce.

3 fadøl

Kaffe eller irish coffee
499,- p.p. v/ min. 10 p.

 

Pakke 2

Karetgryde
med pommes frites og kartoffelmos
2 store fadøl
259,- p.p. v/ min. 10 p.

 

Pakke 3

Stegt flæsk
med persillesovs, hvide kartofler
og rødbeder samt sennep
2 store fadøl
259,- p.p. v/ min. 10 p.

 

Pakke 4

Wienerschnitzel
med skysovs og brasede kartofler,
ærter og “dreng”
2 store fadøl
329,- p.p. v/ min. 10 p.

 

Øl Menu

 

 

 

 

 

Take away
kl. 17-20

Kære gæster, Så er vi der igen !!
Vi har take away ml. kl. 17.00 og 20.00
På alle flaske øl og vin gives 20 % rabat

Vi leverer ml. 17.00 og 19.00
på tlf. 32 54 95 50 eller info@kareten.dk

Levering i 2300 Sundby kr. 45,-
Levering i 2770 Kastrup/ Tårnby kr. 55,-

Mad som skal leveres, skal bestilles senest kl. 16.00
Maden vil blive leveret ved hoveddøren / gade niveau.

 

302.Røget laks
m/ purløgscreme
kr. 89,-
303.Klassisk rejecocktail
m/ th. island dressing 
kr. 89,-
304.3 tarteletter
m/ hønsekødsfyld
kr. 80,-
 
750.Stegt flæsk
m/ persillesovs og kartofler
kr. 125,-
314.Karetgryden
m/ ris, mos eller fritter
kr. 149,-
313.Wienerschnitzel
m/ brasede kartofler, ærter og skysovs
kr. 199,-
333.Engelsk bøf 250,- gr. skåret af oksefilet
m/ hvide kartofler, bløde løg og skysovs
kr. 199,-
312.Kalvesteg stegt som vildt
serv. med smørristede kartofler
og waldorffsalat, vildtflødesovs og tyttebær
Min. 2 pers.
kr. 199,-
334.Gl. daws oksesteg
m/ glacerede perleløg, skysovs og hvide kartofler
kr. 149,-
311.Plankesteak 250 gr. skåret af oksefilet
hertil hjemmelavet kartoffelmos, sc. bearnaise og fritterede løgringe
kr. 199,-