Menukort

Aftenkort / Forret

1. Hvidløgsstegte kæmperrejer med urter julliene i cremet hvidvinsky 99,-
2. Roulade af koldrøget laks
m/ purløgscreme af friskost
99,-
3. Klassisk rejecocktail
m/ håndpillede rejer, hjemmerørt
thousand island. serveres m/ plukket salat
109,-
4. Tarteletter med asparges og hønsekødsfyld 99,-
104. 4 stk. tarteletter / dele-udgaven 129,-
5. Dagens forret:
Jordskokkesuppe
med trøffelolie
99,-

Hovedret

6. Dagens havfriske pust i december:

  • Kogt torsk
    med sennepssauce
    hvide kartofler og traditionelt tilbehør
259,-
7. Hel smørstegt rødspætte
med hvide kartofler og brunet smør samt grønne asparges
259,-
8. Dagens staldtip i december:

  • Braiseret svinekæber,
    grov mos med krydderurter og
    sc. af egen sky
259,-
20. Planke laks
Bagt laks med hjemmelavet kartoffelmos
sc. Hollandaise og grønne asparges og grillet citron
259,-
9.  Kong Arthur, 400 gr.
steak af oksefilet, serveres med
sauce bearnaise og fritter
ingen grønsager, måske lidt pynt 😉
359,-
10.  Peberbøf, 250 gr.
skåret af oksefilet, serveres med smørvendte kartofler
og pebersauce samt dagens grøntsager
259,-
11. Planke steak
serv. med hjemmelavet kartoffelmos,
hertil sauce bearnaise og løgringe
259,-
12. Kalvesteg stegt som vildt
serveres med smørristede kartofler og waldorffsalat
samt vildtflødesauce og tyttebær min 2 pers.
249,-
13. Wienerschnitzel
med skysauce og pom. sauté, ærter og “dreng”
259,-
113. 2/2 wienerschnitzel:  / Dele-udgaven 298,-
14. Karetgryde
Kalvekød i flødepaprikasauce,
bacon, cocktailpølser og champignon
serv. med pommes frites eller mos
179,-
114. Karetgryden:  / Dele-udgaven 218,-
15 Kalvelever med champignon ala creme,
bacon og tyttebær samt hvide kartofler
179,-
33. Hakkebøf, 250 gr.
med hvide kartofler, skysovs,
spejlæg samt surt og bløde løg
179,-
Dagens ret – søndag
Stegt flæsk med persillesovs og kartofler, ad libitum
159,-
Dagens ret – tirsdag – torsdag, klik for oversigt 159,-
25. Hyggemenu
bestil menuen online og få 10 % rabat
3 retters menu se venligst fanebladet “menuer”
Vælg mellem:
1 gl. hvidvin og ½ fl. rødvin
3 fadøl inkl.
Kaffe eller Irish Coffee
v/ min. 2 pers.
549,-
  • Det havfriske pust i januar:
  • Staldtippet i januar:

259,-

 

259,-

Dessert

16. Vaniljeis med jordbærcoulis,
chokoladesauce og frugt
69,-
17. “Sticky toffee pudding”
med lun karamel sc. og vanilje is
99,-
18. Gammeldaws æblekage med flødeskum 89,-
19. Pandekager med frugt og vaniljeis 89,-
21. Rødgrød m/ vaniljeis og fløde 89,-
22. Oste tallerken med 3 slags ost og garniture 99,-
32. Dagens dessert:
Risalamande med lun kirsebær sc.
99,-

Menuer

.

 


 

Polterabend

Din helt egen smagning med menu

4 forskellige øl
4 forskellige whisky, gin eller rom
Anretning med lidt lækkert fra køkkenet
Pris pr. pers. kr. 499,-
Min. 10 pers.

__________________________________

Pakke 1

Klassisk rejecocktail
m/ håndpillede rejer og
hjemmerørt thousand island

250 gr. steak af oksefilet
dagens kartofler og grønsager, samt sauce Bearnaise

Vanilleis med chokoladesauce

3 fadøl
Kaffe eller irish coffee
499,- p.p. v/ min. 10 p.

__________________________________

Pakke 2

Karetgryden
med pommes frites

2 store fadøl
259,- p.p. v/ min. 10 p.

__________________________________

Pakke 3

Stegt flæsk
med persillesovs

2 store fadøl
259,- p.p. v/ min. 10 p.

__________________________________

Pakke 4

Hakkebøf
m/ bløde løg og spejlæg
hertil hvide kartofler og skysovs

2 store fadøl
259,- p.p. v/ min. 10 p.

Dagens ret / Ta med hjem

Dagens ret 159,- kr.
Ta med hjem 95,- kr.

Hver Søndag

Stegt flæsk og persillesovs ad libitum

Tirsdag – onsdag og torsdag
se nedenstående

 

10-12 december
Ovnbagt laks m/ kartofler og
sc. Hollandaise
17-19 december
Bixemad m/ spejlæg
23 december
Lille-juleaften
3 retters menu á 389,-
07-08 januar
Engelsk bøf m/ bløde løg sovs og kartofler
14-16 januar
Boller i karry m/ ris
21-23 januar
Fiskefrikadeller m/ kartofler of remoulade
28-30 januar
Bankekød m/ mos
04-06 februar
Gl. daws oksesteg m/ gemüse sovs og kartofler
11-13 februar
Stegt Flæsk m/ persillesovs
18-20 februar
Sprængt kalvespidsbryst m/ peberrodssovs
25-27 februar
Søsterne Bloms Spaghettigryde
03-05 marts
Kogt torsk m/ sennepssovs og garniture
10-12 marts
Brændende kærlighed
17-19 marts
Beuf Stroganoff m/ mos
24-26 marts
Engelsk bøf m/ bløde løg sovs og kartofler
31-02 april
Boller i karry m/ ris
14-16 april
Fiskefrikadeller m/ kartofler of remoulade
21-23 april
Bankekød m/ mos
28-30 april
Gl. daws oksesteg m/ gemüse sovs og kartofler
05-07 maj
Stegt Flæsk m/ persillesovs
12-14 maj
Sprængt kalvespidsbryst m/ peberrodssovs