Aftenkort / Forret
1. | Hvidløgsstegte kæmperejer med urter julienne i fløde sc. | 109,- |
2. | Carpaccio af okse, friskhøvlet parmesan og jomfruolivenolie | 109,- |
3. | Klassisk rejecocktail m/ håndpillede rejer, hjemmerørt Thousand Island. serveres m/ plukket salat | 119,- |
4. | 3 stk. tarteletter med asparges og hønsekødsfyld | 109,- |
104. | 4 stk. tarteletter / dele-udgaven | 129,- |
5. | Dagens forret: Asparges med håndpillede rejer og sc. mousseline | 109,- |
Hovedret
6. | Det Havfriske pust: Skindstegt multe med asparges stuvning, nye kartofler og grillet citron | 269,- |
7. | Hel smørstegt rødspætte med brunet smør, grillet citron, nye kartofler samt grønne asparges | 269,- |
20. | Plankelaks Bagt laks med hjemmelavet kartoffelmos sc. Hollandaise, grønne asparges og grillet citron | 259,- |
8. | Staldtippet: Kalvefilet med timian glace og nye kartofler samt sommerens grøntsager | 269,- |
9. | Oksemørbrad flamberet i cognac m/ svampecreme, tilsmagt med sennep hertil pasta Tagliatelle | 269,- |
10. | Peberbøf, 250 gr. Skåret af oksefilet, serveres med smørvendte kartofler pebersauce samt dagens grøntsager | 269,- |
11. | Planke steak, 250 gr. serv. med hjemmelavet kartoffelmos, hertil sauce bearnaise og løgringe | 269,- |
12. | Kalvesteg stegt som vildt serv. med smørristede kartofler og waldorffsalat, vildtflødesovs og tyttebær min. 2 pers. | 259,- |
13. | Wienerschnitzel med skysauce og pommes sauté, ærter og “dreng” | 269,- |
113. | 2/2 wienerschnitzel: / Dele-udgaven Hvis man ikke er nær så sulten 😉 | 2 x 149,- |
14. | Karetgryde Kalvekød i flødepaprikasauce, bacon, cocktailpølser og champignon serv. med pommes frites eller mos | 189,- |
114. | Karetgryden: / Dele-udgaven / 2 pers. Hvis man ikke er nær så sulten 😉 | 2 x 109,- |
15. | Kalvelever, med champignon a la creme, bløde løg, bacon og tyttebær samt hvide kartofler | 189,- |
35. | Klassisk bøf Stroganoff spidser af oksemørbrad i flødepaprika sc. serv. m/ kartoffelmos | 249,- |
Dagens ret Tirs. ons. og torsdag Stegt flæsk m/ persilllesovs kartofler, sennep og rødbeder | 179,- | |
36. | “Mormors kolonihavehus”
| 379,- |
Dessert
16. | Vaniljeis m/ jordbærcoulis, chokolade sauce og frugt | 79,- |
17. | Koldskål m/ raberkompot, jordbær og vaniljeis | 109,- |
18. | Gammeldaws æblekage m/ flødeskum og ribsgelé | 99,- |
19. | Pandekager med bærkompot og vaniljeis | 109,- |
21. | Rødgrød m/ vaniljeis og fløde | 99,- |
22. | Ostetallerken m/ 3 slags ost og garniture | 119,- |
32. | Crème brûlée. hertil mango sorbet | 109,- |
TAKE AWAY
Tirsdag – lørdag kl. 17-21
Kun afhentning
302. | Carpaccio af okse Friskhøvlet parmesan, og jomfruolivenolie | kr. 89,- |
303. | Klassisk rejecocktail m/ håndpillede rejer, hjemmerørt Thousand island. serveres m/ plukket salat | kr. 89,- |
304. | 3 stk. tarteletter med asparges og hønsekødsfyld | kr. 80,- |
750. | Stegt flæsk / 5-6 skiver / kun tirs,- ons. og torsdag m/ persillesovs og kartofler | kr. 125,- |
761. | Ekstra portion stegt flæsk / 5-6 skiver kun i forbindelse med køb af # 750 | kr. 78,- |
762. | Ekstra portion sovs og kartofler | kr. 38,- |
314. | Karetgryde Kalvekød i flødepaprikasauce, bacon, cocktailpølser og champignon serv. med pommes frites eller mos | kr. 149,- |
313. | Wienerschnitzel m/ brasede kartofler, ærter og skysovs | kr. 199,- |
335. | Klassisk bøf Stroganoff spidser af oksemørbrad i flødepaprika sc. serv. m/ kartoffelmos | kr. 199,- |
312. | Kalvesteg stegt som vildt serv. med smørristede kartofler og waldorffsalat, vildtflødesovs og tyttebær Min. 2 pers. | kr. 199,- |
320. | Plankelaks Bagt laks med hjemmelavet kartoffelmos sc. Hollandaise, grønne asparges og grillet citron | kr. 199,- |
311. | Plankesteak 250 gr. skåret af oksefilet hertil hjemmelavet kartoffelmos, sc. bearnaise og fritterede løgringe | kr. 199,- |
318. | Gammel daws æblekage m/ flødeskum og æblegelé | 79,- |
Selskabsmenu
Forret:
Koldrøget laks
med mild peberrodscreme
og maltjord samt ærteskud
eller
“Skagen toast”
med rejer i dildcreme på ristet brød,
med salat Napolitana
Hovedret:
Tournedos af oksemørbrad
m/ ovnbagte nye kartofler, stegte grøntsager og rødvinsglace
Dessert:
Gataux Marcell m/ friske bær
eller
Bær trifli m/ vaniljecreme
kr. 389,- p.p. v/ min. 20 pers.