Menukort

Take away
Tirsdag – søndag
kl. 17-20

Grundet et tilfælde af Coronasmitte i personalegruppen,
ser vi os nødsaget til at holde lukket indtil hele personalet er
testet, og svar forekommer.
Vi forventer at åbne igen tirsdag d. 13. april kl. 17.00

Vi leverer ml. 17.00 og 19.00
på tlf. 32 54 95 50 eller info@kareten.dk

Levering i 2300 Sundby kr. 45,-
Levering i 2770 Kastrup/ Tårnby kr. 55,-

Mad som skal leveres, skal bestilles senest kl. 16.00
Maden vil blive leveret ved hoveddøren / gade niveau.

Konfirmations menu

Forret:
Tatar af røget laks
hertil purløgscreme og plukket salat

eller

Klassisk rejecocktail
m/ håndpillede rejer, hjemmerørt
thousand island. serveres m/ plukket salat

Hovedret:
Tournedos af oksemørbrad
m/ ovnbagte nye kartofler, stegte grøntsager og rødvins glace

eller

Kalvemørbrad
m/ ovnbagte nye kartofler, stegte grøntsager og portvins glace

Dessert:
Gataux Marcell m/ friske bær

eller

Bær trifli m/ vaniljecreme

kr. 369,- p.p. v/ min. 8 pers.

Dagens specialitet: fredag 9 april
Braiseret svinekæber
m/ glacerede gulerødder og knuste kartofler
samt sauce af egen sky
kr. 199,-
 
302.Røget laks
m/ purløgscreme
kr. 89,-
303.Klassisk rejecocktail
m/ th. island dressing 
kr. 89,-
304.3 tarteletter
m/ hønsekødsfyld
kr. 80,-
 
750.Stegt flæsk / 5-6 skiver
m/ persillesovs og kartofler
kr. 125,-
761.Ekstra portion stegt flæsk / 5-6 skiver
kun i forbindelse med køb af # 750
kr. 78,-
762.Ekstra portion sovs og kartoflerkr. 38,-
314.Karetgryden
m/ ris, mos eller fritter
kr. 149,-
313.Wienerschnitzel
m/ brasede kartofler, ærter og skysovs
kr. 199,-
333.Engelsk bøf 250,- gr. skåret af oksefilet
m/ hvide kartofler, bløde løg og skysovs
kr. 199,-
312.Kalvesteg stegt som vildt
serv. med smørristede kartofler
og waldorffsalat, vildtflødesovs og tyttebær
Min. 2 pers.
kr. 199,-
334.Gl. daws oksesteg
m/ glacerede perleløg, skysovs og hvide kartofler
kr. 149,-
311.Plankesteak 250 gr. skåret af oksefilet
hertil hjemmelavet kartoffelmos, sc. bearnaise og fritterede løgringe
kr. 199,-
 
318.Gammel daws æblekage
m/ flødeskum og æblegelé
79,-

Nedenstående er for tiden ikke aktuelt.

Aftenkort / Forret

1.Hvidløgsstegte kæmperejer
med urter jullienne i fløde sc.
99,-
2.Carpaccio af okse
friskhøvlet parmesan og jomfruolivenolie
99,-
3.Klassisk rejecocktail
m/ håndpillede rejer, hjemmerørt
Thousand island. serveres m/ plukket salat
109,-
4.3 stk. tarteletter med asparges og hønsekødsfyld99,-
104.4 stk. tarteletter / dele-udgaven129,-
5.Dagens forret: Maj – juni
Dampede asparges
m/ friskpillede rejer og sc. Mousseline
                                                                      99,-

Hovedret

 

6.Det Havfriske pust: April – juni
Skindstegt Sandart
m/ salsa verde, kål
og smørvendte nye kartofler
259,-
7.Hel smørstegt rødspætte
med brunet smør, grillet citron,
nye kartofler samt grønne asparges
259,-
20.Plankelaks
Bagt laks med hjemmelavet kartoffelmos
sc. Hollandaise, grønne asparges og grillet citron
259,-
8.Staldtippet: April – juni
Krydderurtepaneret lammekrone
m/ nye kartofler, hertil
sc. af egen sky og sæsonens grøntsager
269,-
9.Spareribs
m/ coleslaw og grovfrites
199,-
11.Planke steak, 250 gr.
serv. med hjemmelavet kartoffelmos,
hertil sauce bearnaise og løgringe
269,-
12.Kalvesteg stegt som vildt
serv. med smørristede kartofler
og waldorffsalat, vildtflødesovs og tyttebær
min. 2 pers.
249,-
13.Wienerschnitzel
med skysauce og pommes sauté, ærter og “dreng”
269,-
113.2/2 wienerschnitzel:
/ Dele-udgaven
2 x 149,-
14.Karetgryde
Kalvekød i flødepaprikasauce,
bacon, cocktailpølser og champignon
serv. med pommes frites eller mos
179,-
114.Karetgryden:
/ Dele-udgaven / 2 pers.
2 x 109,-
15.Kalvelever
med champignon a la creme,
bacon og tyttebær samt hvide kartofler
179,-
34.Engelsk bøf, 250 gr.
med hvide kartofler, skysovs,
samt surt og bløde løg
249,-
Dagens ret
Tirs.- ons.- tors.- og søndag
Stegt flæsk ad libitum
med persilllesovs og kartofler
179,-
36.“Mormors kolonihavehus”
  • Tarteletter m/ hønsekødsfyld
  • Kalvesteg stegt som vildt
    serveres med smørristede kartofler og waldorffsalat
    samt vildtflødesauce og tyttebær
  • Rødgrød m/ vaniljeis og fløde

v/ min. 2 pers.359,-6.Det havfriske pust i juli – august:
Stegte kammuslinger
på bund af pasta Tagliatelle i cremet fløde sc.
m/ friske krydderurter

259,-

8.Staldtippet i juli – august:
Oksemørbrad
med nye kartofler,
sommerens grøntsager samt rødvinsglace

269,-

 

 

Dessert

16.Vaniljeis med jordbærcoulis,
chokoladesauce og frugt
69,-
17.Koldskål m/
Friske jordbær, rabarberkompot og
vaniljeis samt kammerjunker
99,-
18.Gammeldaws æblekage med flødeskum og ribsgelé89,-
21.Rødgrød m/ vaniljeis og fløde89,-
22.Ostetallerken med 3 slags ost og garniture99,-
32.Dagens dessert: April – juni
Creme Brûlée
m/ friske bær
99,-

Menuer

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Polterabend

Din helt egen smagning med menu

4 forskellige øl
4 forskellige whisky, rom eller gin
samt lidt lækkert fra køkkenet
Pris pr. pers. kr. 499,-
Min. 4 pers.

Rom                                                  Whisky                                             Gin

 

Pakke 1

Klassisk rejecocktail
m/ håndpillede rejer, hjemmerørt
thousand island. serveres m/ plukket salat

250 gr. steak af oksefilet
dagens kartofler og grønsager, samt sauce Bearnaise

Vaniljeis med lun chokoladesauce.

3 fadøl

Kaffe eller irish coffee
499,- p.p. v/ min. 10 p.

 

Pakke 2

Karetgryde
med pommes frites og kartoffelmos
2 store fadøl
259,- p.p. v/ min. 10 p.

 

Pakke 3

Stegt flæsk
med persillesovs, hvide kartofler
og rødbeder samt sennep
2 store fadøl
259,- p.p. v/ min. 10 p.

 

Pakke 4

Wienerschnitzel
med skysovs og brasede kartofler,
ærter og “dreng”
2 store fadøl
329,- p.p. v/ min. 10 p.

 

Øl Menu

 

 

 

 

 

Take away
Tirsdag – søndag
kl. 17-20

Vi leverer ml. 17.00 og 19.00
på tlf. 32 54 95 50 eller info@kareten.dk

Levering i 2300 Sundby kr. 45,-
Levering i 2770 Kastrup/ Tårnby kr. 55,-

Mad som skal leveres, skal bestilles senest kl. 16.00
Maden vil blive leveret ved hoveddøren / gade niveau.

 

Dagens specialitet: fredag 9 april
Braiseret svinekæber
m/ glacerede gulerødder og knuste kartofler
samt sauce af egen sky
kr. 199,-
 
302.Røget laks
m/ purløgscreme
kr. 89,-
303.Klassisk rejecocktail
m/ th. island dressing 
kr. 89,-
304.3 tarteletter
m/ hønsekødsfyld
kr. 80,-
 
750.Stegt flæsk
m/ persillesovs og kartofler
kr. 125,-
314.Karetgryden
m/ ris, mos eller fritter
kr. 149,-
313.Wienerschnitzel
m/ brasede kartofler, ærter og skysovs
kr. 199,-
333.Engelsk bøf 250,- gr. skåret af oksefilet
m/ hvide kartofler, bløde løg og skysovs
kr. 199,-
312.Kalvesteg stegt som vildt
serv. med smørristede kartofler
og waldorffsalat, vildtflødesovs og tyttebær
Min. 2 pers.
kr. 199,-
334.Gl. daws oksesteg
m/ glacerede perleløg, skysovs og hvide kartofler
kr. 149,-
311.Plankesteak 250 gr. skåret af oksefilet
hertil hjemmelavet kartoffelmos, sc. bearnaise og fritterede løgringe
kr. 199,-
 
318.Gammel daws æblekage
m/ flødeskum og æblegelé
79,-