Aftenkort

Forret

1. Hvidløgsstegte kæmperrejer med urter julliene i hvidvinsky 99,-
2. Koldrøget laks med purløgscreme samt grønne asparges  99,-
3. “Skagen toast”
rejer i dildcreme på smørristet brød serveres med salat Napolitana
99,-
4. Tarteletter med asparges og hønsekødsfyld 89,-
5. Dagens forret – se venligst tavlen 99,-

Hovedret

Koncert menuen

Kan kun bestilles nedenstående tider I har bordet ml. kl.:
17.00 – 19.15 /  17.15 – 19.30 / 17.30 – 19.45

Røget laks med purløgscreme og
grønne asparges

250 gr. oksefilet
med sc. Bearnaise, grøntsager samt onvstegte kartofler

Chokolademoussé m/ kaffecreme

inkl. 2 genstande

Kr. 349,- min. 2 pers.


Mormors kolonihave hus

Tarteletter med hønsekøds fyld

Kalvesteg stegt som vildt med smørristede kartofler,
tyttebær og waldorffsalat samt vildtflødesovs

Appelsinfromage med flødeskum

kr. 299,-
ved min. 2 pers.


TAKE AWAY se nederst på siden

6. Dagens havfriske pust:
Havtaske på bund af risotto serveret
med rødbedeglace samt krydderurte buket
259,-
7. Hel smørstegt rødspætte med hvide kartofler og brunet smør samt grønne asparges 259,-
8. Dagens staldtip:
Braiseret lammeskank hertil ovnbagte rodfrugter
samt sauce af egen sky og grov mos med friske krydderurter
259,-
9. Kong Arthur 400 gr.
steak af oksefilet med sauce bearnaise og flødekartofler ingen grønsager…. måske lidt pynt ?
359,-
10. Peberbøf, 250 gr.
skåret af oksefilet, serveres med flødekartofler og pebersauce samt dagens grøntsager
259,-
11. Planke steak
serv. med hjemmelavet kartoffelmos og kryddersmør, hertil sauce bearnaise og løgringe
259,-
12. Kalvesteg stegt som vildt
serveres med smørristede kartofler og waldorffsalat samt vildtflødesauce og tyttebær min 2 pers.
239,-
13. Wienerschnitzel
med skysauce og pom. sauté, ærter og “dreng”
259,-
14. Karetgryde Kalvekød i flødepaprikasauce,
bacon, cocktailpølser og champignon serv. med pommes frites eller mos
179,-
15. Kalvelever med flødesauce, bløde løg og champignon og hvide kartofler 179,-
20. Vikingeben
med barbeque og coleslaw samt pommes idahoe
Tilbud: Ved køb af ben 1 liter pilsner eller classic kr. 75,-
199,-
33. Hakkebøf med bløde løg og spejlæg samt skysovs og hvide kartofler 179,-
Dagens ret – tirsdag – torsdag samt søndag 139,-
25. Hyggemenu
bestil menuen online og få 10 % rabat 3 retters menu se venligst fanebladet “menuer”
Vælg mellem:
1 gl. hvidvin og ½ fl. rødvin
3 fadøl inkl.
Kaffe eller Irish Coffee
v/ min. 2 pers.
549,-
Staldtippet og Det havfriske pust i oktober:
Confit de Canard
m/ sauce af egen sky
samt kartoffeltårn af knuste kartofler m/ friske krydderurterOvnbagt torsk
med krydderurte duchesse
hertil koriander creme samt grønne asparges

259,-

 

259,-

TAKE AWAY kl. 17-21

Forretter

303. “Skagen toast” rejer i dildcreme på ristet brød serveres med salat Napolitana 89,-
304. Tarteletter med asparges og hønsekødsfyld 79,-

Hovedretter

311. Planke steak,
250 gr. skåret af oksefilet hertil hjemmelavet kartoffelmos,
sc. bearnaise og fritterede løgringe
229,-
333. Hakkebøf med bløde løg og spejlæg samt skysovs og hvide kartofler 143,-
313. Wienerschnitzel med skysovs og brasede kartofler, ærter og “dreng” 215,-
314. Karetgryden
Kalvekød i flødepaprika sauce, løg og bacon, samt cocktailpølser
vælg ml. pommes frites, kartoffelmos eller ris
161,-
Dagens ret
tirsdag-torsdag samt søndag
95,-

Dessert

16. Vaniljeis med jordbærcoulis, chokoladesauce og frugt 69,-
17. Chokolademoussé med kaffecreme 89,-
18. Gammeldaws æblekage med flødeskum 79,-
19. Pandekager med frugt og vaniljeis 89,-
21. Appelsinfromage med flødeskum 79,-
22. Oste tallerken med 3 slags ost og garniture 99,-

Menuer

Koncert menuen

Kan kun bestilles nedenstående tider I har bordet ml. kl.:
17.00 – 19.15 17.15 – 19.30 17.30 – 19.45

Røget laks med purløgscreme og
grønne asparges 250 gr.

Oksefilet med sc. Bearnaise, grøntsager samt onvstegte kartofler

Chokolademoussé m/ kaffecreme
inkl. 2 genstande

Kr. 349,-
v/ min. 2 pers.


Mormors kolonihave hus

Tarteletter med hønsekøds fyld

Kalvesteg
stegt som vildt med smørristede kartofler,
tyttebær og waldorffsalat samt vildtflødesovs

Appelsinfromage med flødeskum

kr. 299,-
ved min. 2 pers.
Husk at bestille bord


51. Menu 1:v/ min. 8 pers.

  • Koldrøget laks med purløgscreme og grønne asparges
  • Peberbøf, 250 gr. skåret af oksefilet, serveres med flødekartofler og pebersauce samt dagens grøntsager
  • Hjemmelavet pandekager med is og frisk frugt
389,-
52. Menu 2:v/min. 8 pers.

  • “Skagen toast” rejer i dildcreme på ristet brød serveres med salat Napolitana
  •  Planke steak 250 gr. amerikansk oksefilet serv. med hjemmelavet kartoffelmos og kryddersmør hertil sauce bearnaise og fritterede løgringe
  • Chokolademoussé med kaffecreme og krokant
389,-
53. Menu 3:v/min. 8 pers.

  • Tarteletter med asparges og hønsekødsfyld
  • Kalvesteg stegt som vildt waldorffsalat, tyttebær og dampede grønsager, hertil serveres smørristede kartofler samt vildtflødesauce
  • Gammeldaws æblekage med ribsgelé og flødeskum
389,-

September menuen

Argentinske kæmperejer
på krydderurtesalat
hertil spicy mango – papaya salsa

Staldtippet

Braiseret lammeskank hertil ovnbagte rodfrugter
samt sauce af egen sky og grov mos med friske krydderurter

Det havfriske pust

Havtaske
på bund af risotto serveret
med rødbedeglace
samt krydderurte buket

Dessert eller ost

Trifli med friske bær og vaniljecreme

eller

Ostetallerken

Oktober menuen

Foie gras terrine
med syltet chalotteløg på ristet brød

Staldtippet

Confit de Canard
m/ sauce af egen sky
samt kartoffeltårn af knuste kartofler m/ friske krydderurter

Det havfriske pust

Ovnbagt torsk
med krydderurte duchesse
hertil koriander creme samt grønne asparges

Dessert eller ost

Creme brulée med friske bær

eller

Ostetallerken

November menuen

Varmrøget laks
m/ syltet havtorn og sennepscreme

Staldtippet

Dyrekølle
m/ smørristede kartofler
og vildtflødesauce samt dagens grønsager

Det havfriske pust

Hvidvins dampet rødtungefilet
på bund af laksemoussé og spinat, hertil
dampede grønsager og mild safrancreme
samt hvide kartofler.

Dessert eller ost

Mørk chokoladetrøffel m/ hvid chokolademoussé
tilsmagt med lime samt appelsingelé

eller

Ostetallerken

December menuen

Hummer bisque
tilsmagt m/ cognac

Staldtippet

Tournedos af oksemørbrad
m/ pommes fondant
samt rødvinglace og dagens grønsager

Det havfriske pust

Laksesteak bagt med pesto
på bund af svamperisotto med asparges og fennikel

Dessert eller ost

Riz ala mande
m/ lun kirsebærsauce

eller

Ostetallerken

Polterabend

Pakke 1

Velkomst øl
“Skagen Toast”
Rejer i dildcreme med friske krydderurter

250 gr. steak af oksefilet
dagens kartofler og grønsager, samt sauce Bearnaise

Vanilleis med chokoladesauce

3 fadøl
Kaffe eller irish coffee
499,- p.p. v/ min. 10 p.

Pakke 3

Stegt flæsk ad libitum
med persillesovs, hvide kartofler og
hjemmesyltede rødbeder samt sennep

2 store fadøl
259,- p.p. v/ min. 10 p.

Pakke 2

Karetgryde
med pommes frites og kartoffelmos

2 store fadøl
259,- p.p. v/ min. 10 p.

Pakke 4

“Vikingeben”
Barbeque marineret spoleben med fritter og coleslaw

2 store fadøl
259,- p.p. v/ min. 10 p.

Dagens ret / Ta med hjem

Dagens ret 139,- kr.
Ta med hjem 95,- kr.

Hver Søndag

Stegt flæsk og persillesovs ad libitum

Tirsdag – onsdag og torsdag
se nedenstående

 10 – 12/10
Brændende kærlighed
 17 – 19/10
Fiskefrikadeller med kartofler
 24 – 26/10
Stegt flæsk med persillesovs
31/10 – 2/11
Engelsk bøf med sovs og kartofler
 07 – 09/11
Husmandskotteleter med kartofler og persillesovs
 14 – 16/11
Rullesteg med svesker
skysovs og kartofler
21 – 23/11
Bagt laks
med sauce Hollandaise
28 – 30/11
Hjerter i flødesovs
med kartoffelmos og tyttebær
05 – 07/12
Biksemad medrødbeder og spejlæg
12 – 14/12
Flæskesteg med hvide kartofler,
skysovs og rødkål
19 – 21/12
Glaseret skinke med brunede kartofler
og grønlangkål

 

Ølmenu

Ølmenu 1

Koldrøget laks med purløgscreme og grønne asparges

Vikingeben
Barbeque marineret spoleben hertil fritter og coleslaw

Hjemmelavede pandekager med is og frisk frugt

Hertil serveres

3 forskellige fadøl
Affligem – blond, Belgien
Innis & Gunn – ale, Skotland
Schiøtz – Mørk Mumme – ale, Danmark

kr. 448,- p.p. v/ min. 2 pers.
Kun ved forudbestilling
senest 2 dage før.

Ølmenu 2

Tarteletter med asparges og hønsekødsfyld

Kalvesteg stegt som vildt, hertil kartofler og waldorffsalat
samt vildtflødesauce og tyttebær

Gammeldaws æblekage med ribsgelé og flødeskum

Hertil serveres

3 forskellige fadøl
New castle – brown ale, England
Odense 1859 – mørk lager, Danmark
Jopen Mooie nel – IPA, Holland

kr. 448,- p.p. v/ min. 2 pers.
Kun ved forudbestilling
senest 2 dage før.

Ølmenu 3

“Skagen toast”
Rejer i dildcreme serveret på smørristet toast

Planke steak serv. med hjemmelavet kartoffelmos
hertil sauce bearnaise og friterede løgringe

Chokolademoussé med
kaffecreme

Hertil serveres

3 forskellige fadøl
Edellweiss – lys hvede, Østrig
Corsendonk Pater – bruin, Belgien
Gæstehanen ?

kr. 448,- p.p. v/ min. 2 pers.
Kun ved forudbestilling
senest 2 dage før.

Royal brew
Økologisk pilsner
4,8 % vol.
40 cl. 45,-
Dansk
 Royal brew
classic 4,6 % vol.
40 cl. 45,-
Dansk classic
 Affligem
blond 6,7 % vol.
33 cl. 55,-
Belgisk ale
   Odense 1859
5,2% vol. 50 cl.
55,- Dansk mørk
lager, let sødlig
   Edelweiss, hefe
5,3 % vol.
50 cl.55,-
Østrigsk lys hvedeøl
   Corsendonk, pater
6,5 % vol.
33 cl. 55,-
Belgisk munkeøl,
brown ale
   Schiøtz, Mørk mumme
6,5 % vol.
33 cl. 55,-
Dansk mørk ale
   Newcastle brown ale
4,7 % vol.
50 cl. 55,-
Engelsk brown ale
   Jopen mooie nel
6,5 % vol.
50 cl. 60,-
Hollandsk IPA
   Innis & Gunn Original
6,6 % vol.
50 cl. 60,-
Skotsk ale, fyldig og cremet,
malt og vanilje