Menukort

Frokost
kl. 12 – 15     v/ min. 10 pers.

3 stk. højtbelagt smørrebrød / uspc. 159,-
2 stk. højtbelagt smørrebrød / uspc. 109,-

Platten

  • 3 slags sild
  • Fiskefilet med remoulade
  • Røget laks med røræg
  • Hakkebøf med bløde løg og spejlæg
  • Tartelet med hønsekødsfyld
  • Koldskål med rabarberkompot og friske jordbær
    samt vaniljeis og kammerjunker
219,-

“Mormors kolonihavehus”

  • Tarteletter
    med asparges og hønsekødsfyld
  • Kalvesteg stegt som vildt
    med smørristede kartofler, tyttebær
    og waldorffsalat samt vildtflødesovs
  • Koldskål med rabarberkompot og friske jordbær
    samt vaniljeis og kammerjunker.
329,-
5
  • Pandekager m/ is og frugt
  • Vaniljeis m/ chokolade sc.
  • Koldskål med rabarberkompot og friske jordbær
    samt vaniljeis og kammerjunker.
89,-
69,-
79,-

Julefrokost:

fredag – søndag / 22 nov. – 22 dec.
kl. 12 – 15
Det store traditionelle julebord
min. 2 pers.

199,-

Aftenkort / Forret

1. Hvidløgsstegte kæmperrejer med urter julliene i cremet hvidvinsky 99,-
2.  Koldrøget laks med mild peberrodscreme 0g maltjord
samt ærteskud
99,-
4. Tarteletter med asparges og hønsekødsfyld 99,-
5. Dagens forret:
Friske asparges
m/ sc. mousseline og friskpillede rejer
99,-

Hovedret

6. Dagens havfriske pust maj og juni:

  • Skindstegt rødfisk
    på bund af pasta linguini
    med tomat og porre
    i flødesauce med basilikum
259,-
7. Hel smørstegt rødspætte
med hvide kartofler og brunet smør samt grønne asparges
259,-
8. Dagens staldtip maj og juni:

  •  Peberbøf
    serv. med nye kartofler
    og pebersauce samt
    dagens grøntsager
259,-
9. Spareribs
m/ grovfrites og coleslaw
199,-
10. Lammekrone m/ urterasp
glaseret skorzonnérødder og nye kartofler
samt timianglace
259,-
11. Planke steak
serv. med hjemmelavet kartoffelmos og kryddersmør,
hertil sauce bearnaise og løgringe
259,-
12. Kalvesteg stegt som vildt
serveres med smørristede kartofler og waldorffsalat
samt vildtflødesauce og tyttebær min 2 pers.
239,-
13. Wienerschnitzel
med skysauce og pom. sauté, ærter og “dreng”
259,-
14. Karetgryde
Kalvekød i flødepaprikasauce,
bacon, cocktailpølser og champignon
serv. med pommes frites eller mos
179,-
Dagens ret – tirsdag – torsdag samt søndag 159,-
25. Hyggemenu
bestil menuen online og få 10 % rabat
3 retters menu se venligst fanebladet “menuer”
Vælg mellem:
1 gl. hvidvin og ½ fl. rødvin
3 fadøl inkl.
Kaffe eller Irish Coffee
v/ min. 2 pers.
549,-
  • Det havfriske pust i juli og august:
  • Laksekottelet
    med hvidvinsauce
    og nye kartofler
    samt dagens grønsager
  • Staldtippet i juli og august:
  • Oksemørbrad
    med nye kartofler,
    sommerens grønsager
    samt rødvinsglace

259,-

 

259,-

Dessert

16. Vaniljeis med jordbærcoulis,
chokoladesauce og frugt
69,-
17. Koldskål med rabarberkompot og friske jordbær
samt vaniljeis og kammerjunker.
99,-
19. Pandekager med frugt og vaniljeis 89,-
22. Oste tallerken med 3 slags ost og garniture 99,-
32. Dagens dessert:
Jordbær Romanoff
friske jordbær i appelsinglace samt vaniljeis
89,-

Menuer


.


 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Polterabend

Din helt egen smagning med menu

4 forskellige øl
4 forskellige whisky eller rom
Anretning med lidt lækkert fra køkkenet
Pris pr. pers. kr. 499,-
Min. 10 pers.

__________________________________

Pakke 1

“Skagen Toast”
Rejer i dildcreme med friske krydderurter

250 gr. steak af oksefilet
dagens kartofler og grønsager, samt sauce Bearnaise

Vanilleis med chokoladesauce

3 fadøl
Kaffe eller irish coffee
499,- p.p. v/ min. 10 p.

__________________________________

Pakke 2

Karetgryde
med pommes frites

2 store fadøl
259,- p.p. v/ min. 10 p.

__________________________________

Pakke 3

Stegt flæsk
med persillesovs

2 store fadøl
259,- p.p. v/ min. 10 p.

__________________________________

Pakke 4

Bøf Stroganoff
med  kartoffelmos

2 store fadøl
259,- p.p. v/ min. 10 p.

Dagens ret / Ta med hjem

Dagens ret 159,- kr.
Ta med hjem 95,- kr.

Hver Søndag

Stegt flæsk og persillesovs ad libitum

Tirsdag – onsdag og torsdag
se nedenstående

 

21-23 maj
Ovnbagt laks m/ kartofler og
sc. Hollandaise
28-30 maj
Bixemad m/ spejlæg
4-6 juni
Engelsk bøf m/ bløde løg
sovs og kartofler
11-13 juni
Kylling i karry m/ ris
18-20 juni
Smørstegt skrubbe m/
kartofler og persille sovs
25-27 juni
Bankekød m/ mos
Ingen dagens ret i juli måned 6-8 august
Oksesteg med gemüse,
sovs og kartofler
13-15 august
Kotelet m/ kartofler og
champignon ala creme
20-22 august
Ovnbagt laks m/ kartofler og
sc. Hollandaise
27-29 august
Bixemad m/ spejlæg
3-5 september
Engelsk bøf m/ bløde løg
sovs og kartofler
10-12 september
Kylling i karry m/ ris
17-19 september
Smørstegt skrubbe m/
kartofler og persille sovs