Flere end 8 personer

Ved bestilling fra 8 – 12 pers.

bedes menuen forud bestilles,
hvis dette ikke muligt,
vil der blive placeret en tavle
med nedenstående valgmuligheder

Ved bestilling ml. 12 – 20 pers.

SKAL menuen forudbestilles,
hvis man ikke kan blive enig om en fast menu:
Hyggemenu / Ølmenu / 3 retters
kan der vælges ml. nedenstående retter.
Det valgte skal mailes til info@kareten.dk
senest 2 døgn før arr. afholdes.

Forret

1. Hvidløgsstegte kæmperejer med urter i flødesauce. 99,-
3. Klassisk rejecocktail
m/ håndpillede rejer, hjemmerørt
thousand island. serveres m/ plukket salat
109,-
4. Tarteletter med apsarges og hønsekødsfyld 99,-
Dele-udgaven: 4 tarteletter 129,-
5. dagens forret: se venligst måneds menuen 99,-

Hovedret

7. Hel smørstegt rødspætte
med hvide kartofler og brunet smør samt grønne asparges
259,-
20. Planke laks
Bagt laks med hjemmelavet kartoffelmos
sc. Hollandaise og grønne asparges og grillet citron
259,-
12. Kalvesteg stegt som vildt
serveres med smørristede kartofler og waldorffsalat
samt vildtflødesauce og tyttebær min 2 pers.
249,-
11. Planke steak
serv. med hjemmelavet kartoffelmos,
hertil sauce bearnaise og løgringe
259,-
13. Wienerschnitzel
med skysauce og pom. sauté, ærter og “dreng”
179,-
14. Karetgryden
Kalvekød i flødepaprikasauce,
bacon, cocktailpølser og champignon
serv. med pommes frites eller mos
259,-
8. Staldtippetse menukortet 259,-
6. Det havfriske pustse menukortet 259,-