Flere end 8 personer

Ved bestilling fra 8 – 12 pers.

bedes menuen forud bestilles,
hvis dette ikke muligt,
vil der blive placeret en tavle
med nedenstående valgmuligheder

Ved bestilling ml. 12 – 20 pers.

SKAL menuen forudbestilles,
hvis man ikke kan blive enig om en fast menu:
Hyggemenu / Ølmenu / 3 retters
kan der vælges ml. nedenstående retter.
Det valgte skal mailes til info@kareten.dk
senest 2 døgn før arr. afholdes.

Forret

1.Hvidløgsstegte kæmperejer med urter i flødesauce.119,-
3.Klassisk rejecocktail
m/ håndpillede rejer, hjemmerørt
thousand island. serveres m/ plukket salat
139,-
4.Tarteletter med apsarges og hønsekødsfyld119,-
Dele-udgaven: 4 tarteletter139,-
5.dagens forret: se venligst måneds menuen119,-

Hovedret

7.Hel smørstegt rødspætte
med hvide kartofler og brunet smør samt grønne asparges
279,-
20.Planke laks
Bagt laks med hjemmelavet kartoffelmos
sc. Hollandaise og grønne asparges og grillet citron
279,-
12.Kalvesteg stegt som vildt
serveres med smørristede kartofler og waldorffsalat
samt vildtflødesauce og tyttebær min 2 pers.
279,-
11.Planke steak
serv. med hjemmelavet kartoffelmos,
hertil sauce bearnaise og løgringe
279,-
13.Wienerschnitzel
med skysauce og pom. sauté, ærter og “dreng”
279,-
14.Karetgryden
Kalvekød i flødepaprikasauce,
bacon, cocktailpølser og champignon
serv. med pommes frites eller mos
199,-
8.Staldtippetse månedsmenuen279,-
6.Det havfriske pustse månedsmenuen279,-