Ved bestilling fra 8 – 12 pers.
bedes menuen forud bestilles,
hvis dette ikke muligt,
vil der blive placeret en tavle
med nedenstående valgmuligheder
Ved bestilling ml. 12 – 20 pers.
SKAL menuen forudbestilles,
hvis man ikke kan blive enig om en fast menu:
Hyggemenu / Ølmenu / 3 retters
kan der vælges ml. nedenstående retter.
Det valgte skal mailes til info@kareten.dk
senest 2 døgn før arr. afholdes.
Forret
1. | Hvidløgsstegte kæmperejer med urter i flødesauce. | 119,- |
3. | Klassisk rejecocktail m/ håndpillede rejer, hjemmerørt thousand island. serveres m/ plukket salat | 139,- |
4. | Tarteletter med apsarges og hønsekødsfyld | 119,- |
Dele-udgaven: 4 tarteletter | 139,- | |
5. | dagens forret: se venligst måneds menuen | 119,- |
Hovedret
7. | Hel smørstegt rødspætte med hvide kartofler og brunet smør samt grønne asparges | 279,- |
20. | Planke laks Bagt laks med hjemmelavet kartoffelmos sc. Hollandaise og grønne asparges og grillet citron | 279,- |
12. | Kalvesteg stegt som vildt serveres med smørristede kartofler og waldorffsalat samt vildtflødesauce og tyttebær min 2 pers. | 279,- |
11. | Planke steak serv. med hjemmelavet kartoffelmos, hertil sauce bearnaise og løgringe | 279,- |
13. | Wienerschnitzel med skysauce og pom. sauté, ærter og “dreng” | 279,- |
14. | Karetgryden Kalvekød i flødepaprikasauce, bacon, cocktailpølser og champignon serv. med pommes frites eller mos | 199,- |
8. | Staldtippet – se månedsmenuen | 279,- |
6. | Det havfriske pust – se månedsmenuen | 279,- |