Flere end 8 personer

Ved bestilling fra 8 – 12 pers.

Bedes menuen forudbestilles.
Hvis dette ikke muligt,
vil der blive placeret en tavle
med nedenstående valgmuligheder

Ved bestilling ml. 12 – 20 pers.

SKAL menuen forudbestilles.
Her begrænses valgmulighederne fra alacarte-kortet til:
to forretter, to hovedretter og to desserter.
Eller der kan vælges: Hyggemenu, ølmenu eller fastlagt 3-retters menu.
Det valgte skal mailes til info@kareten.dk
senest 2 døgn før arr. afholdes.

Forret

1.Hvidløgsstegte kæmperejer med urter i flødesauce119,-
3.Klassisk rejecocktail
m/ håndpillede rejer, hjemmerørt
thousand island. serveres m/ plukket salat
139,-
4.Tarteletter med asparges og hønsekødsfyld119,-
Dele-udgaven: 4 tarteletter139,-
5.dagens forret: se venligst måneds menuen119,-

Hovedret

7.Hel smørstegt rødspætte
med hvide kartofler og brunet smør samt grønne asparges
289,-
20.Planke laks
Bagt laks med hjemmelavet kartoffelmos
sc. Hollandaise og grønne asparges og grillet citron
289,-
12.Kalvesteg stegt som vildt
serveres med smørristede kartofler og waldorffsalat
samt vildtflødesauce og tyttebær min 2 pers.
289,-
11.Planke steak
serv. med hjemmelavet kartoffelmos,
hertil sauce bearnaise og løgringe
299,-
13.Wienerschnitzel
med skysauce og brasede kartofler, ærter og “dreng”
289,-
14.Karetgryden
Kalvekød i flødepaprikasauce,
bacon, cocktailpølser og champignon
serv. med pommes frites eller mos
229,-
35.Braiseret oksekæber
m/ rødløgskompot, knuste kartofler med friske krydderurter
samt æblesky
299,-
8.Staldtippetse månedsmenuen299,-
6.Det havfriske pustse månedsmenuen289,-