Frokost

kl. 12 – 15     v/ min. 10 pers.

3 stk. højtbelagt smørrebrød / uspc.159,-
2 stk. højtbelagt smørrebrød / uspc.109,-

Platten

  • 2 slags sild med løg og kapers
  • Fiskefilet med remoulade og citron
  • Røget laks med røræg og franskbrød
  • Hakkebøf med bløde løg og spejlæg
  • Tartelet med hønsekødsfyld
  • Rødgrød m/ vaniljeis og fløde
219,-

“Mormors kolonihavehus”

  • Tarteletter
    med asparges og hønsekødsfyld
  • Kalvesteg stegt som vildt
    med smørristede kartofler, tyttebær
    og waldorffsalat samt vildtflødesovs
  • Rødgrød m/ vaniljeis og fløde.
359,-
  • Gl. daws æblekage med flødeskum
  • Vaniljeis m/ chokolade sc.
  • Rødgrød m/ vaniljeis og fløde
89,-
69,-
89,-
Julefrokost: 2021

  • Tirsdag – torsdag / 23. nov. – 16. dec.
    kl. 12 – 15    v/ min. 8 pers.
  • fredag – søndag / 20. nov. – 20. dec.
    kl. 12 – 15    v/ min. 2 pers.
  • Juleanretning serv. v/ bordet

Kryddersild med løg og capers
Karrysild med ½ æg
Fiskefilet med citron og remoulade
Røget laks med røræg

Flæskesteg med rødkål
Andesteg med æbler og svesker
Tarteletter med hønsekødsfyld

2 slags ost med tilbehør
Ris á la mande med kirsebærsauce

269,-