Frokost

kl. 12 – 15     v/ min. 20 pers.

3 stk. højtbelagt smørrebrød / uspc.234,-
2 stk. højtbelagt smørrebrød / uspc.156,-

Platten

  • 2 slags sild med løg og kapers
  • Fiskefilet med remoulade og citron
  • Røget laks med røræg og franskbrød
  • Hakkebøf med bløde løg og spejlæg
  • Tartelet med hønsekødsfyld
  • Rødgrød m/ vaniljeis og fløde
299,-

“Mormors kolonihavehus”

  • Tarteletter
    med asparges og hønsekødsfyld
  • Kalvesteg stegt som vildt
    med smørristede kartofler, tyttebær
    og waldorffsalat samt vildtflødesovs
  • Rødgrød m/ vaniljeis og fløde.
429,-
  • Gl. daws æblekage med flødeskum
  • Vaniljeis m/ chokolade sc.
  • Rødgrød m/ vaniljeis og fløde
99,-
79,-
99,-
Julefrokost: 2024

  • Juleanretning serv. v/ bordet
    eller fra buffet
  • Tirsdag – torsdag / 28. nov. – 22. dec.
    kl. 12 – 15    v/ min. 20 pers.

Kryddersild med løg og capers
Karrysild
Æg med rejer
Fiskefilet med citron og remoulade
Røget laks med røræg

Flæskesteg med rødkål
Andesteg med svesker
Tarteletter med hønsekødsfyld
Lun leverpostej med bacon og champignon

2 slags ost med tilbehør
Ris á la mande med kirsebærsauce

389,-
  • fredag – lørdag / 22. nov. – 14. dec.
    kl. 12 – 15    v/ min. 4 pers.
329,-