Take away

OBS: kl. 17-21

Forretter – Take away

302. Røget laks med purløgscreme og brød 89,-
303. “Skagen toast” rejer i dildcreme på ristet brød serveres med salat Napolitana 89,-
304. Tarteletter  med asparges og hønsekødsfyld 79,-

Hovedretter – Take away

311. Planke steak, 250 gr. skåret af oksefilet
hertil hjemmelavet kartoffelmos, sc. bearnaise og fritterede løgringe
229,-
312.  Kalvesteg stegt som vildt
hertil smørristede kartofler, waldorffsalat og vildtflødesovs.. v/ min. 2 pers. 
199,-
313. Wienerschnitzel med skysovs og brasede kartofler, ærter og “dreng” 215,-
314. Karetgryden Kalvekød i flødepaprika sauce, løg og bacon, samt cocktailpølser vælg ml. pommes frites, kartoffelmos eller ris 161,-
320. Bøf stroganoff, oksekød i flødepaprikasauce, hertil serveres hj. lavet kartoffelmos 179,-
Dagens ret tirsdag, onsdag – torsdag og søndag / se oversigt:  Faneblad til venstre / Dagens ret 95,-