Take away

OBS: kl. 17-21

Forretter – Take away

302. Rolulade af koldrøget laks med purløgscreme og brød 89,-
303. Klassisk rejecocktail
m/ håndpillede rejer, hjemmerørt
thousand island. serveres m/ plukket salat
89,-
304. 3 tarteletter  med asparges og hønsekødsfyld 80,-

Hovedretter – Take away

311. Planke steak, 250 gr. skåret af oksefilet
hertil hjemmelavet kartoffelmos, sc. bearnaise og fritterede løgringe
233,-
312. Kalvesteg stegt som vildt
hertil smørristede kartofler, waldorffsalat og vildtflødesovs.. v/ min. 2 pers. 
224,-
313. Wienerschnitzel med skysovs og brasede kartofler, ærter og “dreng” 233,-
314. Karetgryden Kalvekød i flødepaprika sauce, løg og bacon, samt cocktailpølser
vælg ml. pommes frites, kartoffelmos eller ris
161,-
320. Planke laks
Bagt laks med hjemmelavet kartoffelmos
sc. Hollandaise og grønne asparges og grillet citron
233,-
333. Hakkebøf, 250 gr. med hvide kartofler, skysovs spejlæg samt surt og bløde løg 161,-
Dagens ret tirsdag, onsdag – torsdag og søndag / se oversigt:  Faneblad til venstre / Dagens ret 95,-