Tirsdag – lørdag kl. 17-21
Kun afhentning
ikke fredag og lørdag fra medio nov. og hele december
302. | Carpaccio af okse Friskhøvlet parmesan, og jomfruolivenolie | kr. 99,- |
303. | Klassisk rejecocktail m/ håndpillede rejer, hjemmerørt Thousand island. serveres m/ plukket salat | kr. 99,- |
304. | 3 stk. tarteletter med asparges og hønsekødsfyld | kr. 90,- |
750. | Stegt flæsk / 5-6 skiver / kun tirs,- ons. og torsdag m/ persillesovs og kartofler | kr. 145,- |
761. | Ekstra portion stegt flæsk / 5-6 skiver kun i forbindelse med køb af # 750 | kr. 78,- |
762. | Ekstra portion sovs og kartofler | kr. 38,- |
314. | Karetgryde Kalvekød i flødepaprikasauce, bacon, cocktailpølser og champignon serv. med pommes frites eller mos | kr. 159,- |
313. | Wienerschnitzel m/ brasede kartofler, ærter og skysovs | kr. 209,- |
312. | Kalvesteg stegt som vildt serv. med smørristede kartofler og waldorffsalat, vildtflødesovs og tyttebær Min. 2 pers. | kr. 209,- |
320. | Plankelaks Bagt laks med hjemmelavet kartoffelmos sc. Hollandaise, grønne asparges og grillet citron | kr. 209,- |
311. | Plankesteak 250 gr. skåret af oksefilet hertil hjemmelavet kartoffelmos, sc. bearnaise og fritterede løgringe | kr. 209,- |
Risalamande med kirsebær sc. / kun i december | 79,- | |
318. | Gammel daws æblekage m/ flødeskum og æblegelé | 79,- |