Take away

OBS: kl. 17-21

Forretter – Take away

303. “Skagen toast” rejer i dildcreme på ristet brød serveres med salat Napolitana 89,-
304. Tarteletter  med asparges og hønsekødsfyld 79,-

Hovedretter – Take away

311. Planke steak, 250 gr. skåret af oksefilet
hertil hjemmelavet kartoffelmos, sc. bearnaise og fritterede løgringe
229,-
333. Hakkebøf, 250 gr. serv. med hvide kartofler og skysovs, spejlæg samt bløde løg og surt 143,-
313. Wienerschnitzel med skysovs og brasede kartofler, ærter og “dreng” 215,-
314. Karetgryden Kalvekød i flødepaprika sauce, løg og bacon, samt cocktailpølser vælg ml. pommes frites, kartoffelmos eller ris 161,-
Dagens ret tirsdag, onsdag – torsdag og søndag 95,-
312. Kalvesteg stegt som vildt
hertil smørristede kartofler, waldorffsalat og vildtflødesovs
v/ min. 2 pers. 
                                                  199,-