Take away

Tirsdag – søndag
kl. 17-20

302.Røget laks
m/ purløgscreme
kr. 89,-
303.Klassisk rejecocktail
m/ håndpillede rejer, hjemmerørt
Thousand island. serveres m/ plukket salat
kr. 89,-
304.3 stk. tarteletter
med asparges og hønsekødsfyld
kr. 80,-
 
750.Stegt flæsk / 5-6 skiver
m/ persillesovs og kartofler
kr. 125,-
761.Ekstra portion stegt flæsk / 5-6 skiver
kun i forbindelse med køb af # 750
kr. 78,-
762.Ekstra portion sovs og kartoflerkr. 38,-
314.Karetgryde
Kalvekød i flødepaprikasauce,
bacon, cocktailpølser og champignon
serv. med pommes frites eller mos
kr. 149,-
313.Wienerschnitzel
m/ brasede kartofler, ærter og skysovs
kr. 199,-
333.Engelsk bøf 250,- gr. skåret af oksefilet
m/ hvide kartofler, bløde løg og skysovs
kr. 199,-
312.Kalvesteg stegt som vildt
serv. med smørristede kartofler
og waldorffsalat, vildtflødesovs og tyttebær
Min. 2 pers.
kr. 199,-
320.Plankelaks
Bagt laks med hjemmelavet kartoffelmos
sc. Hollandaise, grønne asparges og grillet citron
kr. 199,-
311.Plankesteak 250 gr. skåret af oksefilet
hertil hjemmelavet kartoffelmos, sc. bearnaise og fritterede løgringe
kr. 199,-
 
318.Gammel daws æblekage
m/ flødeskum og æblegelé
79,-

Selskabsmenu

Forret:
Koldrøget laks
med mild peberrodscreme
og maltjord samt ærteskud

eller

“Skagen toast”
med rejer i dildcreme på ristet brød,
med salat Napolitana

Hovedret:
Tournedos af oksemørbrad
m/ ovnbagte nye kartofler, stegte grøntsager og rødvinsglace

Dessert:
Gataux Marcell m/ friske bær

eller

Bær trifli m/ vaniljecreme

kr. 369,- p.p. v/ min. 8 pers.