Take away

Kære Gæster,
Restaurant Kareten lukker for servering fra den 14. marts og frem til den 13. april
Dog har vi stadig Take away fra torsdag d. 19 marts kl. 17-20
Vi opdaterer løbende.
Pas godt på jer selv og hinanden!

 TAKE AWAY: Tirsdag – søndag kl. 17-20

 Stegt flæsk m/ persillesovs og kartofler
kr. 125,-

 Braiseret kalvespidsbryst m/ peberrods sc. og kartofler
 kr. 125,-

 Karetgryden m/ pommes frites
 kr. 149,-

 Wienerschnitzel m/ brasede kartofler, ærter og sky sc.
 kr. 199,-

Nedenstående er pt. ikke aktuelt

Forretter – Take away

302. Rolulade af koldrøget laks med purløgscreme af friskost 89,-
303. Klassisk rejecocktail
m/ håndpillede rejer, hjemmerørt
thousand island. serveres m/ plukket salat
89,-
304. 3 tarteletter  med asparges og hønsekødsfyld 80,-

Hovedretter – Take away

311. Planke steak, 250 gr. skåret af oksefilet
hertil hjemmelavet kartoffelmos, sc. bearnaise og fritterede løgringe
199,-
312. Kalvesteg stegt som vildt
hertil smørristede kartofler, waldorffsalat og vildtflødesovs.. v/ min. 2 pers. 
199,-
313. Wienerschnitzel med skysovs og brasede kartofler, ærter og “dreng” 199,-
314. Karetgryden Kalvekød i flødepaprika sauce, løg og bacon, samt cocktailpølser
vælg ml. pommes frites, kartoffelmos eller ris
149,-
320. Planke laks
Bagt laks med hjemmelavet kartoffelmos
sc. Hollandaise og grønne asparges og grillet citron
199,-
333. Hakkebøf, 250 gr. med hvide kartofler, skysovs spejlæg samt surt og bløde løg 149,-
Dagens ret tirsdag, onsdag – torsdag og søndag / se oversigt:  Faneblad til venstre / Dagens ret   95,-