Take away

Tirsdag – søndag
kl. 17-20

Grundet et tilfælde af Coronasmitte i personalegruppen,
ser vi os nødsaget til at holde lukket indtil hele personalet er
testet, og svar forekommer.
Vi forventer at åbne igen tirsdag d. 13. april kl. 17.00

Vi leverer ml. 17.00 og 19.00
på tlf. 32 54 95 50 eller info@kareten.dk

Levering i 2300 Sundby kr. 45,-
Levering i 2770 Kastrup/ Tårnby kr. 55,-

Mad som skal leveres, skal bestilles senest kl. 16.00
Maden vil blive leveret ved hoveddøren / gade niveau.

Konfirmationsmenu

Forret:
Tatar af røget laks
hertil purløgscreme og plukket salat

eller

Klassisk rejecocktail
m/ håndpillede rejer, hjemmerørt
thousand island. serveres m/ plukket salat

Hovedret:
Tournedos af oksemørbrad
m/ ovnbagte nye kartofler, stegte grøntsager og rødvinsglace

eller

Kalvemørbrad
m/ ovnbagte nye kartofler, stegte grøntsager og portvinsglace

Dessert:
Gataux Marcell m/ friske bær

eller

Bær trifli m/ vaniljecreme

kr. 369,- p.p. v/ min. 8 pers.

Dagens specialitet: fra tirsdag 13 april
Braiseret svinekæber
m/ glacerede gulerødder og knuste kartofler
samt sauce af egen sky
kr. 199,-
 
302.Røget laks
m/ purløgscreme
kr. 89,-
303.Klassisk rejecocktail
m/ th. island dressing 
kr. 89,-
304.3 tarteletter
m/ hønsekødsfyld
kr. 80,-
 
750.Stegt flæsk / 5-6 skiver
m/ persillesovs og kartofler sennep og rødbeder
kr. 125,-
761.Ekstra portion stegt flæsk / 5-6 skiver
kun i forbindelse med køb af # 750
kr. 78,-
762.Ekstra portion sovs og kartoflerkr. 38,-
314.Karetgryden
m/ ris, mos eller fritter
kr. 149,-
313.Wienerschnitzel
m/ brasede kartofler, ærter og skysovs
kr. 199,-
333.Engelsk bøf 250,- gr. skåret af oksefilet
m/ hvide kartofler, bløde løg og skysovs
kr. 199,-
312.Kalvesteg stegt som vildt
serv. med smørristede kartofler
og waldorffsalat, vildtflødesovs og tyttebær
Min. 2 pers.
kr. 199,-
334.Gl. daws oksesteg
m/ glacerede perleløg, skysovs og hvide kartofler
kr. 149,-
311.Plankesteak 250 gr. skåret af oksefilet
hertil hjemmelavet kartoffelmos, sc. bearnaise og fritterede løgringe
kr. 199,-
 
318.Gammel daws æblekage
m/ flødeskum og æblegelé
79,-

Konfirmations menu

Forret:
Tatar af røget laks
hertil purløgscreme og plukket salat

Klassisk rejecocktail
m/ håndpillede rejer, hjemmerørt
thousand island. serveres m/ plukket salat

Hovedret:
Tournedos af oksemørbrad
m/ ovnbagte nye kartofler, stegte grøntsager og rødvins glace

Kalvemørbrad
m/ ovnbagte nye kartofler, stegte grøntsager og portvins glace

Dessert:
Gataux Marcell m/ friske bær

Bær trifli m/ vaniljecreme

kr. 369,- p.p. v/ min. 8 pers.