Diner transportable

Catering & Diner Transportable

Forretter

Sæson – Sommer 1/5 – 30/9

Argentinske kæmperejer på krydderurtesalat hertil
spicy mango – papaya salsa menutillæg kr. 39,- p.p.
Friske asparges m/ sc. mousseline og f
riskpillede rejer menutillæg
kr. 39,- p.p.

Sæson – Vinter 1/10 – 30/4

Terinne af kalveskank m/ rodfrugtcrudité samt
mild dijoncreme
Hummerbisque tilsmagt m/ cognac,
serveres m/ fleuron menutillæg
kr. 39,- p.p.

Alle forretter serveres med møllehjul

Tarteletter med asparges og hønsekødsfyld
Varmrøget laks med mild sennepscreme og syltede havtorn
“Skagen toast” rejer i dildcreme på ristet brød serveres med salat Napolitana
Carpaccio af okse hertil friskhøvlet parmesan og jomfruolivenolie

Hovedretter

Sæson – Sommer 1/5 – 30/9

Braiseret lammeskank hertil ovnbagte rodfrugter
samt sauce af egen sky og nye kartofler
Medaillon af kalvemørbrad hertil frikassé af sommergrønt
samt morkelsauce og nye kartofler menutillæg
kr. 49,- p.p.

Sæson – Vinter 1/10 – 30/4

Confit de canard grov mos m/ friske krydderurter,
braiseret endive m/ kastanjer samt portvinsky
Krondyrfilet m/ smørristede kartofler tilsat nødder,
sauté af sæsonens rodfrugter samt vildtfløde sc. menutillæg
kr. 49,- p.p.

Hovedret # 1, 2, 3 og 7 serveres 2 gange

Ølbraisseret kalveculotte med glaserede rødbeder og torvets grønsager hertil pommes Duchesse, sauce af egen sky
Kalvesteg stegt som vildt waldorffsalat, tyttebær og dampede grønsager, hertil serveres smørristede kartofler samt vildtflødesauce
Langtidsstegt okse filet med sauterede urter og grønsagstimbale hertil ovnstegte kartofler samt rødvinsglace

Mellemretter og oste

Menutillæg kr. 59,- p.p.

Melongranité med vodka samt frisk mynte
Mild agurke- og melon gazpacho med piment
Karameliseret brie med ristet rugbrød og syltet bær
Kornblomst på ristet rugbrød m/ frisk pære og akaciehonning

Desserter

Sæson – Sommer 1/5 – 30/9

Jordbær Romanoff friske jordbær i appelsinglace
samt vaniljeis
Trifli m/ friske bær samt vaniljecreme

Sæson – Vinter 1/10 – 30/4

Mørk chokoladetrøffel m/ hvid chokolademoussé tilsmagt
med lime samt appelsingelé
Cheesecake New york style med med skovbærkompot

Æbletærte med vaniljeis og karamelsauce
Chokolademoussé med kaffecreme og krokant
Appelsinfromage m/ karamelslør og appelsinfilletter

Natmad

Menutillæg kr. 39,- p.p.

Lune Herregårds frikadeller med kartoffelsalat og rugbrød
Tarteletter med hønsekødsfyld
Gullashsuppe
Karetgryde med ris
Pølsebord 2 slags pølse og ost samt garniture

 

 

Juleaftens menu ud af huset

Juleaften 2017

Skaldyrsterrine med safrancreme
Gl. daws andesteg med brunede kartofler og rødkål samt skysovs eller
Flæskesteg (skal forudbestilles)
Riz a la mande med lun kirsebærsauce og mandelgave
Til kr. 299,- p.p.
Kan afhentes kl. 17:00
Ved bestilling betales 299,- pr.pers

Beløbet bedes overført til konto:
Danske bank
reg. nr. 4085
konto nr. 3321111084
skriv navn
eller kig forbi restauranten

Nytårs menu ud af huset

Nytårsaften 2017

 Vi har hermed fornøjelsen at igen kunne tilbyde Dem en alletiders nytårsmenu
Bestående af
Carpaccio af torsk hertil limecreme
Hvidløgsmarinerede kæmperejer på salat og mangocreme
Tournedos af oksemørbrad hertil rødvinsglace og
pommes fondant samt sæsonens grønsager
Lemon meringue
kr. 399,-
Kan afhentes kl. 17:00

Beløbet bedes overført til konto:
Danske bank
reg. nr. 4085
konto nr. 3321111084
skriv navn
eller kig forbi restauranten

Julefrokost – Ud af huset

Juleanretning

18 november – 22 december :

2 slags sild med løg og capers
Fiskefilet med remoulade
Røget laks med røræg
Flæskesteg med rødkål
Andesteg med svesker
Tarteletter med hønsekødsfyld
Ris a la mande med kirsebær sc.
Kr. 279,- p.p. v/ min. 8 pers.

“Det store kolde bord”

3 slags sild med løg og capers
Æg med rejer
Paneret rødspættefilet med remoulade og citron
Gravad laks med ræve sc.
Leverpostej bacon og champignon
Sylte med rødbeder og sennep
Gl. daws flæskesteg med rødkål
Traditionel andesteg med svesker
Glasseret skinke med grønlangkål
Tarteletter med hønsekødsfyld
2 slags ost med kiks og druer
Frisk frugt
Ris á la mande med kirsebærsauce
kr. 299,- pr. pers. min 20 pers.

Kun mod forudbestilling og betaling

Kan afhentes ml. kl. 12.00 og 16.30
Tidspunkt skal aftales