Catering & Diner Transportable
3 retters menu á 389,- p.p.
Forretter
Sæson – Sommer 1/5 – 30/8
# 5
Argentinske kæmperejer
m/ tomat relish og aioli
menutillæg kr. 49,- p.p.
# 6
Friske asparges
m/ sc. mousseline og friskpillede rejer
menutillæg kr. 49,- p.p.
Sæson – Vinter 1/9 – 30/4
# 7
Foiegras terrine
m/ syltet pære og ristet brød samt muscatgelé
menutillæg kr. 49,- p.p.
# 8
Hummerbisque tilsmagt m/ cognac,
serveres m/ fleuron
menutillæg kr. 49,- p.p.
Alle forretter serveres med møllehjul
# 1 Vitello Tonnato Tynde skiver af kalvefilet m/ kold tun sc. og bærcapers |
# 2 Koldrøget laks med mild peberrodscreme og maltjord samt ærteskud |
# 3 “Skagen toast” med rejer i dildcreme på ristet brød, med salat Napolitana |
# 4 Carpaccio af okse, hertil friskhøvlet parmesan og jomfruolivenolie |
hovedretter
Sæson – Sommer 1/5 – 30/8
# 4
Lammekrone m/ urterasp
glaseret skorzonnérødder og nye kartofler
samt timianglace
menutillæg kr. 59,- p.p.
# 5
Medaillon af kalvemørbrad hertil frikassé af
sommergrønt samt morkelsauce og nye kartofler
menutillæg kr. 59,- p.p.
Sæson – Vinter 1/9 – 30/4
# 6
Confit de canard
grov mos m/ friske krydderurter,
friterede rodfrugter samt æblesky
# 7
Krondyrfilet m/ smørristede kartofler tilsat nødder,
sauté af sæsonens rodfrugter samt vildtfløde sc.
menutillæg kr. 59,- p.p.
# 1 Svinebryst braiseret m/ honning og æblemjød hertil grillet fennikel, rodfrugtmos og sauce af egen sky |
# 2 Kalvesteg stegt som vildt waldorffsalat, tyttebær og dampede grønsager, hertil serveres smørristede kartofler samt vildtflødesauce |
# 3 Langtidsstegt okse filet med sauterede urter og grønsagstimbale, hertil ovnstegte kartofler samt rødvinsglace |
Mellemretter og oste
Menutillæg kr. 99,- p.p.
Melongranité med vodka samt frisk mynte |
Mild agurke- og melon gazpacho med piment |
Karameliseret brie med ristet rugbrød og syltet bær |
Kornblomst på ristet rugbrød m/ frisk pære og akaciehonning |
desserter
Sæson – Sommer 1/5 – 30/8
# 4
Jordbær Romanoff friske jordbær i
appelsinglace samt vaniljeis
# 5
Koldskål
m/ friske jordbær og rabarberkompot
samt vaniljeis
Sæson – Vinter 1/9 – 30/4
# 6
Mørk chokoladetrøffel m/ hvid chokolademoussé
tilsmagt med lime samt appelsingelé
# 7
“Sticky toffee pudding”
med lun karamel sc. og vanilje is
# 1 Æbletærte med vaniljeis og karamelsauce |
# 2 Chokolademoussé med kaffecreme og krokant |
# 3 Lemon merinque pie m/ flamberet marengs og champagne sorbet |
Natmad
Menutillæg kr. 99,- p.p.
Lune Herregårds frikadeller med kartoffelsalat og rugbrød |
Tarteletter med hønsekødsfyld |
Gullashsuppe |
Karetgryde med ris |
Pølsebord 2 slags pølse og ost samt garniture |
Nytårs menu
TAKE AWAY
afhentes
kl. 15.00 / 15.30
Laksetatar
med capers- og limecreme
Hvidløgsmarinerede
kæmperejer på salat
og mangocreme
Tournedos af oksemørbrad
hertil rødvinsglace
og pommes Duchesse
samt sæsonens grønsager
Chokoladetrøffel
med marinerede blommer
og kaffecreme
Kransekage og
½ fl. mousserende vin
Kr. 469,- pr. person
v/ min. 2 pers.
Ved bestilling betales 469,- pr. pers.
beløbet bedes overført til konto:
Danske bank
reg. nr. 4085
konto nr. 3321111084
skriv navn