Diner transportable

Catering & Diner Transportable
3 retters menu á 299,- p.p.

Forretter

Sæson – Sommer 1/5 – 30/9

# 5
Argentinske kæmperejer
m/ tomat relish og aioli
menutillæg kr. 39,- p.p.

# 6
Friske asparges
m/ sc. mousseline og friskpillede rejer
menutillæg kr. 39,- p.p.

Sæson – Vinter 1/10 – 30/4

# 7
Foiegras terrine
m/ syltet pære og ristet brød samt muscatgelé
menutillæg kr. 39,- p.p.

# 8
Hummerbisque tilsmagt m/ cognac,
serveres m/ fleuron
menutillæg kr. 39,- p.p.

Alle forretter serveres med møllehjul

# 1 Vitello Tonnato Tynde skiver af kalvefilet m/ kold tun sc. og bærcapers
# 2 Koldrøget laks med mild peberrodscreme 0g maltjord samt ærteskud
# 3 “Skagen toast” med rejer i dildcreme på ristet brød, med salat Napolitana
# 4 Carpaccio af okse, hertil friskhøvlet parmesan og jomfruolivenolie

hovedretter

Sæson – Sommer 1/5 – 30/9

# 4
Lammekrone m/ urterasp
glaseret skorzonnérødder og nye kartofler
samt timianglace
menutillæg kr. 49,- p.p.

# 5
Medaillon af kalvemørbrad hertil frikassé af
sommergrønt samt morkelsauce og nye kartofler
menutillæg kr. 49,- p.p.

Sæson – Vinter 1/10 – 30/4

# 6
Confit de canard
grov mos m/ friske krydderurter,
friterede rodfrugter samt æblesky

# 7
Krondyrfilet m/ smørristede kartofler tilsat nødder,
sauté af sæsonens rodfrugter samt vildtfløde sc.
menutillæg kr. 49,- p.p.

Hovedret # 2, 3 og 7 serveres 2 gange

# 1 Svinebryst braiseret m/ honning og æblemjød hertil grillet fennikel,
rodfrugtmos og sauce af egen sky
# 2 Kalvesteg stegt som vildt waldorffsalat, tyttebær og dampede grønsager,
hertil serveres smørristede kartofler samt vildtflødesauce
# 3 Langtidsstegt okse filet med sauterede urter og grønsagstimbale,
hertil ovnstegte kartofler samt rødvinsglace

Mellemretter og oste

Menutillæg kr. 59,- p.p.

Melongranité med vodka samt frisk mynte
Mild agurke- og melon gazpacho med piment
Karameliseret brie med ristet rugbrød og syltet bær
Kornblomst på ristet rugbrød m/ frisk pære og akaciehonning

desserter

Sæson – Sommer 1/5 – 30/9

# 4
Jordbær Romanoff friske jordbær i
appelsinglace samt vaniljeis

# 5
Koldskål
m/ friske jordbær og rabarberkompot
samt vaniljeis

Sæson – Vinter 1/10 – 30/4

# 6
Mørk chokoladetrøffel m/ hvid chokolademoussé
tilsmagt med lime samt appelsingelé

# 7
“Sticky toffee pudding”
med lun karamel sc. og vanilje is

# 1 Æbletærte med vaniljeis og karamelsauce
# 2 Chokolademoussé med kaffecreme og krokant
# 3 Lemon merinque pie m/ flamberet marengs og champagne sorbet

Natmad

Menutillæg kr. 99,- p.p.

Lune Herregårds frikadeller med kartoffelsalat og rugbrød
Tarteletter med hønsekødsfyld
Gullashsuppe
Karetgryde med ris
Pølsebord 2 slags pølse og ost samt garniture

 

 

Juleaftens menu ud af huset

Juleaften 2019

Røget laks
med purløgscreme

Gl. daws andesteg
med brunede kartofler og rødkål samt skysovs
flæskesteg skal forudbestilles

Riz a la mande
med lun kirsebærsauce og mandelgave

Til kr. 299,- p.p.
Kan afhentes kl. 17:00
Ved bestilling betales 299,- pr.pers

Beløbet bedes overført til konto:
Danske bank
reg. nr. 4085
konto nr. 3321111084
skriv navn
eller kig forbi restauranten

Nytårs menu ud af huset

Nytårsaften 2019

 Vi har hermed fornøjelsen at igen kunne tilbyde Dem en alletiders nytårsmenu
Bestående af

Laksetatar med capers- og limecreme

Hvidløgsmarinerede
kæmperejer på salat og mangocreme

Tournedos af oksemørbrad
hertil rødvinsglace og pommes fondant
samt sæsonens grønsager

Chokoladetrøffel
med marinerede blommer og kaffecreme

kr. 399,-
Kan afhentes kl. 17:00

Beløbet bedes overført til konto:
Danske bank
reg. nr. 4085
konto nr. 3321111084
skriv navn
eller kig forbi restauranten

Julefrokost – Ud af huset

Juleanretning

22 november – 21 december :

2 slags sild med løg og capers
Fiskefilet med remoulade
Røget laks med røræg
Flæskesteg med rødkål
Andesteg med svesker
Tarteletter med hønsekødsfyld
Ris a la mande med kirsebær sc.
Kr. 279,- p.p. v/ min. 8 pers.

“Det store kolde bord”

3 slags sild med løg og capers
Æg med rejer
Paneret rødspættefilet med remoulade og citron
Gravad laks med ræve sc.
Leverpostej bacon og champignon
Sylte med rødbeder og sennep
Gl. daws flæskesteg med rødkål
Traditionel andesteg med svesker
Glasseret skinke med grønlangkål
Tarteletter med hønsekødsfyld
2 slags ost med kiks og druer
Frisk frugt
Ris á la mande med kirsebærsauce
kr. 299,- pr. pers. min 20 pers.

Kun mod forudbestilling og betaling

Kan afhentes ml. kl. 12.00 og 16.30
Tidspunkt skal aftales