Selskabsmenu

Forretter

Sæson – Sommer 1/5 – 30/9

# 5
Argentinske kæmperejer
m/ tomat relish og aioli
menutillæg kr. 39,- p.p.

# 6
Friske asparges
m/ sc. mousseline og friskpillede rejer
menutillæg kr. 39,- p.p.

Sæson – Vinter 1/10 – 30/4

# 7
Foiegras terrine
m/ syltet pære og ristet brød samt muscatgelé
menutillæg kr. 39,- p.p.

# 8
Hummerbisque tilsmagt m/ cognac,
serveres m/ fleuron
menutillæg kr. 39,- p.p.

Alle forretter serveres med møllehjul

# 1 Vitello Tonnato Tynde skiver af kalvefilet m/ kold tun sc. og bærcapers
# 2 Koldrøget laks med mild peberrodscreme 0g maltjord samt ærteskud
# 3 “Skagen toast” med rejer i dildcreme på ristet brød, med salat Napolitana
# 4 Carpaccio af okse, hertil friskhøvlet parmesan og jomfruolivenolie

hovedretter

Sæson – Sommer 1/5 – 30/9

# 4
Lammekrone m/ urterasp
glaseret skorzonnérødder og nye kartofler
samt timianglace
menutillæg kr. 49,- p.p.

# 5
Medaillon af kalvemørbrad hertil frikassé af
sommergrønt samt morkelsauce og nye kartofler
menutillæg kr. 49,- p.p.

Sæson – Vinter 1/10 – 30/4

# 6
Confit de canard
grov mos m/ friske krydderurter,
friterede rodfrugter samt æblesky

# 7
Krondyrfilet m/ smørristede kartofler tilsat nødder,
sauté af sæsonens rodfrugter samt vildtfløde sc.
menutillæg kr. 49,- p.p.

Hovedret # 2, 3 og 7 serveres 2 gange

# 1 Svinebryst braiseret m/ honning og æblemjød hertil grillet fennikel,
rodfrugtmos og sauce af egen sky
# 2 Kalvesteg stegt som vildt waldorffsalat, tyttebær og dampede grønsager,
hertil serveres smørristede kartofler samt vildtflødesauce
# 3 Langtidsstegt okse filet med sauterede urter og grønsagstimbale,
hertil ovnstegte kartofler samt rødvinsglace

mellemretter og oste

Menu tillæg kr 59,- p.p.

Melongranité med vodka samt frisk mynte
Mild agurke- og melon gazpacho med piment
Karameliseret brie med ristet rugbrød og syltet bær
Kornblomst på ristet rugbrød m/ frisk pære og akaciehonning

desserter

Sæson – Sommer 1/5 – 30/9

# 4
Jordbær Romanoff friske jordbær i
appelsinglace samt vaniljeis

# 5
Koldskål
m/ friske jordbær og rabarberkompot
samt vaniljeis

Sæson – Vinter 1/10 – 30/4

# 6
Mørk chokoladetrøffel m/ hvid chokolademoussé
tilsmagt med lime samt appelsingelé

# 7
“Sticky toffee pudding”
med lun karamel sc. og vanilje is

# 1 Æbletærte med vaniljeis og karamelsauce
# 2 Chokolademoussé med kaffecreme og krokant
# 3 Lemon merinque pie m/ flamberet marengs og champagne sorbet

natmad

# 1 Lune Herregårds frikadeller med kartoffelsalat og rugbrød
# 2 Tarteletter med hønsekødsfyld
# 3 Gullashsuppe
# 4 Karetgryde med ris
# 5 Pølsebord; 2 slags pølse og ost samt garniture
       menutillæg kr. 49,- p.p.