Selskabsmenu

Forretter

Sæson – Sommer 1/5 – 30/9

# 5
Argentinske kæmperejer på krydderurtesalat hertil
spicy mango – papaya salsa

# 6
Friske asparges
m/ sc. mousseline og friskpillede rejer

Sæson – Vinter 1/10 – 30/4

# 7
Terinne af kalveskank m/ rodfrugtcrudité
samt mild dijoncreme

# 8
Hummerbisque tilsmagt m/ cognac,
serveres m/ fleuron

Alle forretter serveres med møllehjul

# 1 Tarteletter med Asparges & hønsekødsfyld
# 2 Varmrøget laks med mild sennepscreme og sylte havtorn
# 3 “Skagen toast” med rejer i dildcreme på ristet brød, med salat Napolitana
# 4 Carpaccio af okse, hertil friskhøvlet parmesan og jomfruolivenolie

hovedretter

Sæson – Sommer 1/5 – 30/9

# 4
Braiseret lammeskank hertil ovnbagte rodfrugter
samt sauce af egen sky og nye kartofler

# 5
Medaillon af kalvemørbrad hertil frikassé af
sommergrønt samt morkelsauce og nye kartofler
menutillæg kr. 49,- p.p.

Sæson – Vinter 1/10 – 30/4

# 6
Confit de canard grov mos m/ friske krydderurter,
braiseret endive m/ kastanjer samt portvinsky

# 7
Krondyrfilet m/ smørristede kartofler tilsat nødder,
sauté af sæsonens rodfrugter samt vildtfløde sc.
menutillæg kr. 49,- p.p.

Hovedret # 1, 2, 3 og 7 serveres 2 gange

# 1 Ølbraisseret kalveculotte med glaserede rødbeder og torvets grønsager,
hertil pommes Duchesse, sauce af egen sky
# 2 Kalvesteg stegt som vildt waldorffsalat, tyttebær og dampede grønsager,
hertil serveres smørristede kartofler samt vildtflødesauce
# 3 Langtidsstegt okse filet med sauterede urter og grønsagstimbale,
hertil ovnstegte kartofler samt rødvinsglace

mellemretter og oste

Menu tillæg kr 59,- p.p.

Melongranité med vodka samt frisk mynte
Mild agurke- og melon gazpacho med piment
Karameliseret brie med ristet rugbrød og syltet bær
Kornblomst på ristet rugbrød m/ frisk pære og akaciehonning

desserter

Sæson – Sommer 1/5 – 30/9

# 4
Jordbær Romanoff friske jordbær i
appelsinglace samt vaniljeis

# 5
Trifli m/ friske bær samt vaniljecreme

Sæson – Vinter 1/10 – 30/4

# 6
Mørk chokoladetrøffel m/ hvid chokolademoussé
tilsmagt med lime samt appelsingelé

# 7
Cheesecake New york style med skovbærkompot

# 1 Æbletærte med vaniljeis og karamelsauce
# 2 Chokolademoussé med kaffecreme og krokant
# 3 Appelsinfromage m/ karamelslør og appelsinfilletter

natmad

# 1 Lune Herregårds frikadeller med kartoffelsalat og rugbrød
# 2 Tarteletter med hønsekødsfyld
# 3 Gullashsuppe
# 4 Karetgryde med ris
# 5 Pølsebord; 2 slags pølse og ost samt garniture
       menutillæg kr. 49,- p.p.