We offer three different package options. Please se below for the different alternatives for the menu.
8 hours package
20-100 persons
DKK 1.049,- per person
Welcome drink and snacks
3-course menu (please see options below)
Wine ad libitum:
Rosado, Verdejo – Spain
Mannará – Primotivo – Italy
1 gl. Moscato d’Asti Dulcis
Draft beer and sodas
Coffee/tea with 1 avec (Cognac, Cointreau, or Baileys)
Open bar for 3 hours. Including draft beer, sodas, wine, gin, vodka, whisky, and rum
Midnight Snack: E.g. Meat balls with potato salad and rye bread
Music system, table cover, candles, flowers, and service
7 hours package
20-100 persons
DKK 899,- per person
Welcome drink and snacks
3-course menu (please see options below)
Wine ad libitum:
Rosado, Verdejo – Spain
Mannará – Primotivo – Italy
1 gl. Moscato d’Asti Dulcis
Draft beer and sodas
Coffee/tea with 1 avec (Cognac, Cointreau, or Baileys)
Music system, table cover, candles, flowers, and service
5 hours package
20-100 persons
DKK 769,- per person
Welcome drink and snacks
3-course menu (please see options below)
Wine ad libitum:
Rosado, Verdejo – Spain
Mannará – Primotivo – Italy
1 gl. Moscato d’Asti Dulcis
Draft beer and sodas
Coffee/tea with 1 avec (Cognac, Cointreau, or Baileys)
Music system, table cover, candles, flowers, and service
Package Menu – Starters
1 Chicken Swiss Roll of Hopballe chicken with fresh herbs and cold tomato creme
2 Cold smoked salmon with mild horseradish creme “maltjord” and pea shots
3 “Skagen Toast” with shrimps in dill creme on toasted bread with Napolitana salad
4 Carpaccio of beef, with fresh parmesan an virgin olive oil
Vegetar:
1 Baked celery carpaccio with olives
2 Smoked carrots with pea puree
Summer Courses (1/5 – 30/8)
5 Argentine giant shrimps with tomato relish and aioli
(added price DKK 39,- per person)
6 Fresh aspargus with sauce mousseline and fresh-peeled shrimps
(added price DKK 39,- per person)
Winter Courses (1/9 – 30/4)
7 Foiegras terrine with picked pear, toasted bread, and muscat jelly
(added price DKK 39,- per person)
8 Lobster bisque flavoured with cognac. Servered with fleuron
(added price DKK 39,- per person)
Package Menu – Mains
1 Braiseret kalvekæber med grov mos, ovnbagte rodfrugter og sauce af egen sky
2 Kalvesteg stegt som vildt med waldorffsalat, tyttebær, dampede grønsager, smørristede kartofler samt vildtflødesauce
3 Langtidsstegt oksefilet med sauterede urter, grønsagstimbale, ovnstegte kartofler samt rødvinsglace
Vegetar:
1 Planke med grøntsagsbøf og pommes duchesse samt tomatcreme
2 Svampebøf med rodfrugtfritter og hvidløgscreme samt torvets friske grøntsager
Sommerretter (1/5 – 30/8)
4 Urtefarseret unghanebryst fra Hopball hertil fyldt bagt kartoffel, ratatouille samt tomatcreme
5 Medaillon af kalvemørbrad hertil frikassé af sommergrønt samt morkelsauce og nye kartofler
(menutillæg DKK 49,- per person)
Vinterretter (1/9 – 30/4)
6 Confit de canard med grov mos med friske krydderurter, friterede rodfrugter samt æblesky
7 Krondyrfilet med smørristede kartofler tilsat nødder, sauté af sæsonens rodfrugter samt vildtflødesauce
(menutillæg DKK 49,- per person)
Package Menu – Additional Courses and Cheese
Menu tillæg DKK 99,- per person
1 Melongranité med vodka samt frisk mynte
2 Mild agurke- og melongazpacho med piment
3 Karameliseret brie med ristet rugbrød og syltet bær
4 Kornblomst på ristet rugbrød med frisk pære og akaciehonning
Package Menu – Desserts
1 Æbletærte med vaniljeis og karamelsauce
2 Chokolademoussé med kaffecreme og krokant
3 Lemon merinque pie med flamberet marengs og mangosorbet
Sommerretter (1/5 – 30/8)
4 Jordbær Romanoff friske jordbær i appelsinglace samt vaniljeis
(menutillæg DKK 49,- per person)
5 Koldskål med friske jordbær, rabarberkompot og vaniljeis
Vinterretter (1/9 – 30/4)
6 Mørk chokoladetrøffel med hvid chokolademoussé tilsmagt med lime samt appelsingelé
7 Sticky toffee pudding med lun karamelsauce og vaniljeis
Package Menu – Midnight Snack
1 Lune herregårdsfrikadeller med kartoffelsalat og rugbrød
2 Tarteletter med hønsekødsfyld
3 Gullashsuppe
4 Karetgryde med ris
5 Pølsebord 2 slags pølse og ost samt garniture
(menutillæg DKK 49,- per person)