Vi kan tilbyde tre forskellige muligheder for pakkeløsninger. Nederst kan du se de mulige sammensætninger af menu.
8 timers arrangement
20-100 personer
DKK 1.049,- pr. person
Velkomstdrink og snacks
3 retters menu (se muligheder nedenfor)
Vine ad libitum:
Rosado, Verdejo – Spanien
Mannará – Primotivo – Italien
1 gl. Moscato d’Asti Dulcis
Fadøl og sodavand
Kaffe/te med 1 avec (Cognac, Cointreau eller Baileys)
Fri bar i 8 timer. Inkluderer fadøl, sodavand, vin, gin, vodka, whisky og rom
Natmad: F.eks. Lune herregårdsfrikadeller med kartoffelsalat og rugbrød
Musikanlæg, opdækning, lys, blomster og betjening.
7 timers arrangement
20-100 personer
DKK 899,- pr. person
Velkomstdrink
3 retters menu (se muligheder nedenfor)
Vine ad libitum:
Rosado, Verdejo – Spanien
Mannará – Primotivo – Italien
1 gl. Moscato d’Asti Dulcis
Fadøl og sodavand
Kaffe/te med 1 avec (Cognac, Cointreau eller Baileys)
Musikanlæg, opdækning, lys, blomster og betjening.
5 timers arrangement
20-100 personer
DKK 769,- pr. person
Velkomstdrink
3 retters menu (se muligheder nedenfor)
Vine ad libitum:
Rosado, Verdejo – Spanien
Mannará – Primotivo – Italien
1 gl. Moscato d’Asti Dulcis
Fadøl og sodavand
Kaffe/ te med 1 avec (Cognac, Cointreau eller Baileys)
Musikanlæg, opdækning, lys, blomster og betjening
Selskabsmenu – Forretter
1 Roulade af Hopballe kylling med fars af friske krydderurter, hertil kold tomatcreme
2 Koldrøget laks med mild peberrodscreme og maltjord samt ærteskud
3 “Skagen Toast” med rejer i dildcreme på ristet brød med salat Napolitana
4 Carpaccio af okse, hertil friskhøvlet parmesan og jomfruolivenolie
Vegetar:
1 Bagt selleri carpaccio med oliven
2 Røget gulerødder med ærtepüre
Sommerretter (1/5 – 30/8)
5 Argentinske kæmperejer med tomatrelish og aioli
(menutillæg DKK 39,- per person)
6 Friske asparges med sauce mousseline og friskpillede rejer
(menutillæg DKK 39,- per person)
Vinterretter (1/9 – 30/4)
7 Vildtterrine med syltet pære og rødløg
8 Jordskokkesuppe med ristet bacon og trøffelolie
Selskabsmenu – Hovedretter
1 Braiseret kalvekæber med grov mos, ovnbagte rodfrugter og sauce af egen sky
2 Kalvesteg stegt som vildt med waldorffsalat, tyttebær, dampede grønsager, smørristede kartofler samt vildtflødesauce
3 Langtidsstegt oksefilet med sauterede urter, grønsagstimbale, ovnstegte kartofler samt rødvinsglace
Vegetar:
1 Planke med grøntsagsbøf og pommes duchesse samt tomatcreme
2 Svampebøf med rodfrugtfritter og hvidløgscreme samt torvets friske grøntsager
Sommerretter (1/5 – 30/8)
4 Urtefarseret unghanebryst fra Hopball hertil fyldt bagt kartoffel, ratatouille samt tomatcreme
5 Medaillon af kalvemørbrad hertil frikassé af sommergrønt og nye kartofler
(menutillæg DKK 49,- per person)
Vinterretter (1/9 – 30/4)
6 Confit de canard med grov mos med friske krydderurter, friterede rodfrugter samt æblesky
7 Krondyrfilet med smørristede kartofler tilsat nødder,
sauté af sæsonens rodfrugter samt vildtflødesauce
(menutillæg DKK 49,- per person)
Selskabsmenu – Mellemretter og oste
Menu tillæg DKK 99,- per person
1 Melongranité med vodka samt frisk mynte
2 Mild agurke- og melongazpacho med piment
3 Karameliseret brie med ristet rugbrød og syltet bær
4 Kornblomst på ristet rugbrød med frisk pære og akaciehonning
Selskabsmenu – Desserter
1 Æbletærte med vaniljeis og karamelsauce
2 Chokolademoussé med kaffecreme og krokant
3 Lemon merinque pie med flamberet marengs og mangosorbet
Sommerretter (1/5 – 30/8)
4 Jordbær Romanoff friske jordbær i appelsinglace samt vaniljeis
(menutillæg DKK 49,- per person)
5 Koldskål med friske jordbær, rabarberkompot og vaniljeis
Vinterretter (1/9 – 30/4)
6 Mørk chokoladetrøffel med hvid chokolademoussé tilsmagt med lime samt appelsingelé
7 Sticky toffee pudding med lun karamelsauce og vaniljeis
Selskabsmenu – Natmad
1 Lune herregårdsfrikadeller med kartoffelsalat og rugbrød
2 Tarteletter med hønsekødsfyld
3 Gullashsuppe
4 Karetgryde med ris
5 Pølsebord 2 slags pølse og ost samt garniture
(menutillæg DKK 49,- per person)