Tirsdag-lørdag 17.00-21.00
Vi forbeholder os retten til at lukke for take away, hvis maden ikke er forudbestilt, og vi vurderer, at der er for travlt i køkkenet til flere bestillinger. Ønsker man at afhente mad fredag og lørdag, anbefaler vi altid at dette forudbestilles.
Take Away Forretter
3 tarteletter
med hønsekødsfyld og asparges
DKK 90,-
Carpaccio af okse
Serveres med friskhøvlet parmesan, oliven og olivenolie
DKK 99,-
Klassisk rejecocktail
Med håndpillede rejer, plukket salat, grønt og hjemmerørt thousand island
DKK 99,-
Take Away Hovedretter
Bagt laks
Serveres med pommes duchesse, asparges og sauce hollandaise
DKK 209
Planketeak (250 gr.)
Skåret af oksefilet. Serveres med pommes duchesse, løgringe og sauce bearnaise
DKK 209,-
Kalvesteg stegt som vildt (min. 2 pers.)
Serveres med smørristede kartofler, waldorffsalat, vildtflødesauce og tyttebær
DKK 209,-
Wienerschnitzel
Serveres med brasede kartofler, ærter, “dreng” og skysovs
DKK 209,-
Karetgryden
Kalvekød i flødepaprika-sauce,
løg og bacon, samt cocktailpølser
vælg ml. pommes frites, kartoffelmos eller ris
DKK 159,-
Dagens ret (kun tirsdag, onsdag og torsdag): Stegt flæsk
5-6 skiver flæsk med kartofler, persillesovs, hjemmesyltede rødbeder & sennep
DKK 145,-
Ekstra flæsk 5-6 skriver DKK 78,-
Ekstra sovs & kartofler DKK 38,-
Take Away Dessert
Gammeldags æblekage
Serveres med flødeskum og ribsgele
DKK 79,-