Mormors Kolonihavehus (min. 2 personer)
Tarteletter med hønsekødsfyld
Kalvesteg stegt som vildt. Serveres med smørristede kartofler, waldorffsalat, vildtflødesauce og tyttebær
Rødgrød med vaniljeis og fløde
DKK 429,- per person
Hyggemenuer (min. 2 personer)
DKK 429,- per person
Menu + et glas hvidvin og 1/2 fl. rødvin (eller tre fadøl).
Kaffe eller Irish Coffee
DKK 599,- per person
Hyggemenu 1:
Klassisk rejecocktail med friskpillede rejer, Thousand Island dressing og plukket salat
Wienerschnitzel med brasede kartofler,ærter, skysovs og “dreng”
Gammeldags æblekage med flødeskum og ribsgelé
Hyggemenu 2:
Hvidløgsstegte kæmperejer med urter julienne i flødesauce
Planke steak (250 gr.) hertil hjemmelavet kartoffelmos, sauce bearnaise og friterede løgringe
Dagens dessert (se det daglige menukort)
Hyggemenu 3:
Tarteletter med asparges og hønsekøds fyld
Kalvesteg stegt som vildt hertil smørristede kartofler, waldorffsalat, vildtflødesauce og tyttebær
Rødgrød med fløde og vanilje
Koncertmenu (min. 2 personer)
Kun mod forudbestilling
Klassisk rejecocktail med friskpillede rejer, Thousand Island dressing og plukket salat
Planke steak (250 gr.) serveret med hjemmelavet kartoffelmos, sauce bearnaise og friterede løgringe eller Ovenbagt laks, sauce hollandaise, smørristede kartofler samt dagens grøntsager
2 gl. vin eller 2 fadøl
DKK 479,- per person
Ølmenuer (min. 2 personer)
Vælg imellem de tre forskellige menuer nedenfor. Min. to personer per menu.
DKK 579,- per person
Ølmenu 1:
Klassisk rejecocktail med friskpillede rejer, Thousand Island dressing og plukket salat
Wienerschnitzel med brasede kartofler, ærter, skysovs og “dreng”
Gammeldags æblekage med flødeskum og ribsgelé
Hertil serveres tre forskellige fadøl:
Angelo Poretti, pilsner, Italien
Corsendonk Pater, bruin, Belgien
Budvar Dark, mørk lager, Tjekkiet
Ølmenu 2:
Tarteletter med asparges og hønsekødsfyld
Kalvesteg stegt som vildt, hertil smørristede kartofler, waldorffsalat, vildtflødesauce og tyttebær
Rødgrød med fløde og vaniljeis
Hertil serveres tre forskellige fadøl:
Kronenbourg Blanc, lys hvede, Frankrig
Brooklyn Pulp Art, Hazy IPA, USA
Grimbergen, bruin, Belgien
Ølmenu 3:
Hvidløgsstegte kæmperejer med urter julienne i flødesauce
Planke steak (250 gr.) serveret med hjemmelavet kartoffelmos, sauce bearnaise og friterede løgringe
Dagens dessert (se det daglige menukort)
Hertil serveres tre forskellige fadøl:
Grimbergen, blond, Belgien
Rød Tuborg, mørk lager, Danmark
Gæstehanen