Ved bestilling fra 8-12 personer bedes I bestille menuen forud (tryk på knappen “Menu over 7 personer” nedenfor). Hvis dette ikke er muligt, vil der blive placeret en reduceret menu, I kan vælge fra.
Ved bestilling mellem 12-20 personer SKAL I bestille forud fra den reducerede menu. Hvis I ikke kan blive enig om en fast menu som eksempelvis Hyggemenu, Ølmenu eller 3-retters, begrænses menukortet til 3 forretter, 3 hovedretter og 3 desserter efter eget valg.
Under 8 personer (og 8-12 personer forudbestilt) er der frit valg nedenfor.
Forretter – A la Carte
Hvidløgsstegte kæmperejer
Serveres med urter julienne i flødesauce og hvidløgs- og parmesanbrød
DKK 139,-
Klassisk rejecocktail
Med håndpillede rejser, hjemmerørt Thousand Island og plukket salat
DKK 139,-
Carpaccio af okse
Serveres med friskhøvlet parmesan og jomfruolivenolie
DKK 119,-
Tarteletter
Med asparges og hønsekødsfyld
3 stk. DKK 119,-
4 stk. DKK 139,- (dele-udgaven)
Dagens Forret – Nov. og Dec.
Røget laks med lun svampecreme
DKK. 119,-
Hovedretter – A la Carte
Det Havfriske Pust – Nov. – Dec.
Urtebagt lyssej, med sennepscreme
glaserede rødbeder samt smørvendte kartofler
DKK 289,-
Hel smørstegt rødspætte
Serveres med brunet smør, grillet citron, nye kartofler samt grønne asparges
DKK 289,-
Plankelaks
Bagt laks med hjemmelavet kartoffelmos, sauce hollandaise, grønne asparges og grillet citron
DKK 289,-
Kalvelever
Serveres med champignon a la creme, bløde løg, bacon, tyttebær samt hvide kartofler
DKK 199,-
Karetgryde
Kalvekød i flødepaprikasauce med bacon, cocktailpølser og champignon. Serveres med pommes frites, mos eller ris
DKK 229,-
Deleudgaven (2 pers.) 2 x DKK 149,-
Kalvesteg stegt som vildt (min. 2 pers.)
Serveres med med smørristede kartofler, waldorffsalat, vildtflødesovs og tyttebær
DKK 289,- (per person)
Wienerschnitzel
Serveres med skysauce, pommes sauté, ærter og “dreng”
DKK 289,-
Dele-udgaven (2 personer): 2 x DKK 159,-
Braiseret oksekæber
Serveres med rødløgskompot, knuste kartofler med friske krydderurter samt æblesky
DKK 289,-
Staldtippet – Nov. – Dec.
Confit de canard med sc. af egen sky
grov mos med friske krydderurter samt dgs. grønt
DKK 299,-
“Colorado Steak” (min. 2 pers.)
Langtidsstegt culotte af okse. Serveres med parmesanfritter, sauce bearnaise og dagens grønt
DKK 299,- (per person)
Zwibelrostbraten (250 gr.)
Skåret af oksefilet, serveres med brasede kartofler, estragoncreme samt masser af fritterede løg
DKK 299,-
Planke steak (250 gr.).
Serveres med hjemmelavet kartoffelmos, sauce bearnaise og løgringe
DKK 299,-
“KONG ARTHUR” (400 gr.)
Ribeye steak. Serveres med hjemmelavet sauce bearnaise og grov fritter. Ingen grøntsager, måske lidt pynt
DKK 399,-
Tirsdag, onsdag og torsdag: Dagens ret
Stegt flæsk m/ persillesovs, kartofler, sennep og rødbeder
DKK 249,-
Desserter – A la Carte
Vaniljeis
Serveres med jordbærcoulis, chokolade sauce og frugt
DKK 79,-
Gammeldaws æblekage
Serveres med flødeskum og ribsgelé
DKK 99,-
Rødgrød
Serveres med vaniljeis og fløde
DKK 99,-
Sticky toffee pudding
Serveres med lun karamel sauce og vaniljeis
DKK 109,-
Pandekager
Servers med chokoladesauce og vaniljeis
DKK 109,-
Ostetallerken
Tre slags ost og garniture
DK 119,-
Tavledessert: November
Blommetrifli
Tavledessert: December
Ris ala mande med lun kirsebær sc.
DKK 119,-